Concurs Rao: GAZDA

Este o carte incredibila, o carte despre puterea iubirii şi speranţă, despre profunzimea şi varietatea sentimentelor umane. este un science fiction pentru cei care nu  agreează acest gen, deoarece singurul aspect SF este prezenţa unor extratereştri care posedă tehnologii mai avansate decât cele umane. Cei ce vor sa citeasca cartea vor gasi intotdeauna ceva nou sau ceva pe gustul lor. , autoarea faimoasei seriine oferă un roman de neuitat despre perseverenţa iubirii şi despre ce înseamnă să fii om.  Gazda este una din cartile care se apropie extrem de mult de The Puppet Masters de Robert A. Heinlein(unul din titanii sf-ului mondial) , carte aparuta si-n romaneste in anul 1994 la editura Antet cu titlul Manuitorii de Zombi.

Cartea a aparut prima data pe data de 2 Aprilie 2008 in UK cu titlul original THE HOST, si pe 6 Mai 2008 in SUA, iar tirajul initial a fost de 750.000 exemplare. In Septembrie 2009 – drepturile pentru ecranizare a fost achizionate de catre o companie independenta, iar scenariul si regia vor fi semnate de catre Andrew M. Niccol (scenarist si producator pt filme precum: Gattaca; The Truman Show; S1m0ne; The Terminal; Lord of War ). Versiunea in limba romana are 640 de pagini, este tradusa de catre Manuela Bulat si Shauki Al-Gareeb.

Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate, în timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Melanie Stryder refuză să se stingă. Când Melanie, unul dintre puţinii oameni „sălbatici“ în viaţă, este capturată, are convingerea că i-a sosit sfârşitul. Rătăcitoarea, „sufletul“ invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizată de cât de greu va fi să trăiască în corpul unui om: emoţiile covârşitoare, multitudinea de simţuri, amintirile prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Rătăcitoarea nu se aştepta: vechea chiriaşă a corpului refuză să renunţe la ce era al său.
Rătăcitoarea sondează gândurile lui Melanie, sperând să descopere locurile pe unde se ascund ceilalţi oameni rezistenţi. În schimb, Melanie îi umple mintea Rătăcitoarei cu viziuni despre bărbatul pe care îl iubeşte – Jared, un om care încă îşi duce traiul în clandestinitate. Incapabilă să se despartă de dorinţele corpului lui Melanie, Rătăcitoarea începe să tânjească după un om a cărui demascare făcea parte dintre însărcinările ei. Când forţele exterioare le transformă pe Rătăcitoare şi pe Melanie în aliate, ele se pregătesc să plece în căutarea omului pe care ambele îl iubesc, căutare ce se va dovedi periculoasă şi nesigură.

Editura Rao in colaborare cu blogul Fansf va supune atentiei voastre un nou concurs care are drept premiu aceasta minunata carte care va fi acordata unui singur cistigator prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Intrebare concurs: Cite carti a publicat editura Rao scrise de ?

Deadline-ul este duminica ora 24:00. Va urez succes!

UP DATE: Cistigatorul concursului in urma tragerii la sorti este DIANA. Este unul din putinii concurenti care au raspuns corect la intrebare.

posted by voicunike

You might also like

64 Comments

 1. avatar
  Cătălin Cofaru says:

  8 (opt) carti:
  – Amurg;
  – Eclipsa;
  – Eclipsa – editie film;
  – Gazda;
  – Luna noua;
  – Luna noua – editie film;
  – Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa;
  – Zori de zi.

 2. avatar
  monika96 says:

  Stephenie Meyer a publicat la Rao,pana acum,nici mai mult,nici mai putin de 8 carti.Acestea sunt:
  1.Amurg
  2.Luna Noua
  3.Eclipsa
  4.Zori de zi
  5.Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  6.Gazda
  7.Eclipsa – editie film
  8.Luna noua – editie film

 3. avatar
  Cristian says:

  Editura Rao a publicat pina acum 8 carti scrise de Stephanie Meyer. Acestea se regasesc in linkul urmator:
  editat de admin

 4. avatar
  Nicu says:

  La editura RAO au aparut 8 carti de Stephanie Meyer.

  Off: Ai putea sa imi lasi mai multe detalii despre ‘Next’ de Michael Crichton ? Subiectul e interesant si as vrea sa imi cumpar cartea.

  1. avatar
   Nicu says:

   Revin. Au aparut 9 carti la RAO de Stephenie Meyer

   Acestea sunt:
   Luna Noua
   Gazda
   Zori de zi
   Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
   Eclipsa – editie de film
   Amurg – editie de film
   Luna noua – editie de film
   Eclipsa
   Amurg

   Si aici linkul : editat de admin

 5. avatar
  Giorgiana Turcu says:

  cartile apartiand scriitoarei Stephanie Meyer pubicate pana in prezent de Rao sunt”
  -amurg
  luna noua
  luna noua-editie film
  eclipsa
  eclipsa-editie film
  zori de zi
  noua si scurta viata a lui bree tanner
  gazda

 6. avatar
  lunateca says:

  eu una o sa spun ca 6
  1 amurg
  2 luna noua
  3 eclipsa
  4 Zori de Zi
  5 Noua si scurta viata a lui Bree Taner
  6 Gazda
  P.S daca ma iau dupa ceilalti ar fi ciudat :)) mai ales ca au uitat si de editia de buzunar

 7. avatar
  Bivolaru George-Cristian says:

  La editura Rao au fost publicate 8 carti

  1 -Amurg
  Stephenie Meyer

  Isabella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Cullen.

  2- Eclipsa
  Stephenie Meyer

  Eclipsa este a treia carte din seria AMURG în care se continuă povestea adolescentei Bella Swan şi a vampirului Edward Cullen de care e îndrăgostită. Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen..

  3- Eclipsa – Editie film
  Stephenie Meyer

  Eclipsa este a treia carte din seria AMURG în care se continuă povestea adolescentei Bella Swan şi a vampirului Edward Cullen de care e îndrăgostită. Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen..

  4 -Gazda
  Stephenie Meyer

  Melanie Stryder refuză să se stingă. Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate.

  5- Luna noua
  Stephenie Meyer

  Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decât însăşi viaţa ei: Edward Cullen. Dar a fi îndrăgostită de un vampir este chiar mai periculos decât ar putea ea să-şi imagineze.

  6- Luna noua – editie film
  Stephenie Meyer

  Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decât însasi viata ei: Edward Cullen. Dar a fi îndragostita de un vampir este chiar mai periculos decât ar putea ea sa-si imagineze.

  7-Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  Stephenie Meyer

  CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte.

  8- Zori de zi
  Stephenie Meyer

  Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite?

  1. avatar
   Bivolaru George-Cristian says:

   Revin .la editura Rao au fost publicate 6 carti
   Amurg, Luna Noua, Eclipsa, Zori de zi, Noua si scurta viata a lui Bree Tanner si Gazda.

 8. avatar
  Alex says:

  Au publicat: 8
  Amurg
  Luna noua
  Luna noua-editie film
  Eclipsa
  Eclipsa-editie film
  Zori de Zi
  Noua si scurta viata a lui Bree Tarner
  Gazda

 9. avatar
  Black Rose says:

  Acum depinde…Sunt 6 cărți dacă nu luăm în considerare și a doua variantă scoasă la 3 dintre ele.Dacă se ia în considerare și aceea atunci 9.
  Amurg.
  Amurg-ediție de buzunar.
  Lună nouă.
  Lună nouă-ediție de film.
  Eclipsa.
  Eclipsa-ediție de film.
  Zori de zi.
  Noua și scurta viață a lui Bree Tanner(O poveste din Eclipsa).
  Gazda.

 10. avatar
  Oanaa XD's says:

  Incerc si eu.. daca nu e bine, asta e:d
  8 carti :
  Amurg
  Eclipsa
  Eclipsa-editie film
  Gazda
  Luna Noua
  Luna Noua-editie film
  Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  Zori de zi
  link editat de admin

 11. avatar
  Laurentzyu says:

  Îmi încerc şi eu norocul! 😀 Dacă ar fi să ne luăm după titlu şi nu după cum arată cărţile, aş spune 6 cărţi, şi anume: „Amurg”, „Lună nouă”, „Eclipsa”, „Zori de zi”, „Noua şi scurta viaţă a lui Bree Taner” şi „Gazda”; dar dacă ar fi să ne luăm după cantitate, ar fi 10, şi anume:”Amurg”, „Lună nouă”, „Eclipsa”, „Zori de zi”, „Noua şi scurta viaţă a lui Bree Taner”, „Gazda”, „Amurg – Ediţie film”, „Lună nouă – Ediţie film”, „Eclipsa – Ediţie film” şi „Amurg – Carte de buzunar”, o ediţie paperback a celebrului volum. Acesta ar fi răspunsul total, dar răspunsul final e 10! Succes tuturor! 🙂

 12. avatar
  sandybook says:

  RAO a publicat 6 titluri scrise de Stephenie Meyer, dar 10 carti: Amurg – 3 editii diferite (hardback, editie film, editie de buzunar), Luna Noua – 2 editii diferite (hardback, editie film), Eclipsa – 2 editii diferite (hardback, editie film), Zori de Zi (hardback), Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa, Gazda. 😀

 13. avatar
  voicunike says:

  O intrebare scurta din partea mea pentru toti cei care au pus un link inserat in raspunsul lor-Cu ce ma incalzeste link-ul? Sau vreti sa ia premiul altcineva care nu pune link si da doar copy-paste pe link-ul vostru?

 14. avatar
  hellena says:

  Editura RAO a publicat 9 carti scrise de Stephanie Meyer din anul 2009 si pana in prezent (unele dintre ele se repeta in diverse formate).

 15. avatar
  andres says:

  Eu nu as lua in calcul reeditarile sau editiile de film. Amurg, Luna noua, Eclipsa, Zori de zi, Bree Tanner si Gazda. Doar nu a scris Meyer si editia de film care e fix aceeasi cu editia normala… sau Amurg format de buzunar care e aceeasi cu cea cartonata.
  Si daca spunem ca S. Meyer a scris 8 carti e o mare aberatie. Poate a scris totusi… si noi nu stim!
  Deci, dragilor, mai multa atentie la intrebare. E de clasa 1. 🙂

 16. avatar
  Lazar Alexandra Diana says:

  Nume: Lazar Alexandra Diana
  Raspuns:Autoarea Stephenie Meyer a scris 6 carti. Editura Rao a publicat un numar de 6 titluri si 10 carti in diferite formate intitulate dupa cum urmeaza:
  1. Amurg
  2. Luna Noua
  3. Eclipsa
  4. Gazda
  5. Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  6. Zori de zi
  7. Luna Noua – editie film
  8. Eclipsa – editie film
  9. Amurg – editie film
  10. Amurg – Carte de buzunar

  Multumesc!

 17. avatar
  Izabela says:

  Editura Rao a publicat 6 carti scrise de Stephanie Meyer.
  Acelea sunt:Amurg
  Luna nouă
  Eclipsa
  Zori de zi
  Gazda
  Noua și scurta viață a lui Bree Tanner

 18. avatar
  paulladrian says:

  Editura RAO a publicat pana in momentul de fata 6 carti scrise de Stephanie Mayer:
  1. Amurg
  2. Luna Noua
  3. Eclipsa
  4. Gazda
  5. Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  6. Zori de zi
  + reeditarile lor:
  7. Luna Noua – editie film
  8. Eclipsa – editie film
  9. Amurg – editie film
  10. Amurg – Carte de buzunar

 19. avatar
  stan cristina says:

  Stephenie Meyer a publicat la Rao,pana acum,nici mai mult,nici mai putin de 8 carti.Acestea sunt:
  1.Amurg
  2.Luna Noua
  3.Eclipsa
  4.Zori de zi
  5.Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  6.Gazda
  7.Eclipsa – editie film
  8.Luna noua – editie film

 20. avatar
  Miha:D says:

  Buna seara tuturor!:) Multumim mult pentru un alt concurs superb in primul rand, iar in al doilea rand vine si raspunsul.
  S.Meyer a scris 6 carti care au aparut la editura RAO si anume:
  -Amurg
  -Luna noua
  -Eclipsa
  -Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  -Zori de zi
  -Gazda
  Sper ca am raspuns bine:)

 21. avatar
  Iliescu C.A. says:

  Editura RAO a publicat de Stephanie Mayer 8 carti :
  1.Amurg
  2.Eclipsa
  3.Eclipsa – Editie film
  4.Gazda
  5.Luna noua
  6.Luna noua – editie film
  7.Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  8.Zori de zi

 22. avatar
  pompiliu says:

  Au fost publicate 10 carti la editura RAO ale scriitoarei Stephenie Meyer („originale” sunt mai putine, dar unele dintre ele au fost retiparite sau au fost „editii de film”).

 23. avatar
  roxyg says:

  Editura RAO a publicat 6 titluri ale autoarei Stephanie Mayer, in mai multe editii, insumand 10 carti: Amurg in 3 editii diferite( de buzunar, hardback si editie de film), Luna Noua in 2 editii diferite( editie de film si hardback), Eclipsa in 2 editii diferite (editie de film si hardback), Zori de zi , Noua si scurta viata a lui Bree Tanner si Gazda.

 24. avatar
  nicusor says:

  Sunt 10 carti tiparite de editura RAO ale autoarei Stephanie Mayer. Aceste carti stau la baza a 6 volume distincte.

 25. avatar
  horade says:

  Raspuns: 10 carti a publicat editura Rao, scrise de Stephanie Meyer, dupa cum urmeaza alfabetic:
  1. „Amurg” (2008) – ISBN: 9789731035994
  2. „Amurg” (2009) – ISBN: 9789731038919 (Editie de film)
  3. „Amurg” (2011) – ISBN: 9786066091305
  4. „Eclipsa” (2009) – ISBN: 9789731038490
  5. „Eclipsa” (2010) – ISBN: 9789735402891 (Editie de film)
  6. „Gazda” (2009) – ISBN: 9789735401313
  7. „Luna noua” (2009) – ISBN: 9789731036366
  8. „Luna noua” (2009) – ISBN: 9789735401481 (Editie de film)
  9. „Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa” (2010) – ISBN: 9789735402792
  10. „Zori de zi” (2009) – ISBN: 9789735400279
  P.S. In afara de aceste carti de sine statatoare (ISBN distinct), editura RAO a mai „adunat” in anul 2009 intr-o colectie speciala cele 4 carti ale seriei Amurg, sub denumirea „Set cadou Saga Amurg” cu ISBN: 9789735400828 (sunt incluse aparitiile din anii 2008 si 2009 ale cartilor mai sus enumerate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *