Promoție editura Paladin: Ultima săptămână din Mart(i)e

30% Aplicabilitate:
– între 25.03.2016 15:36 şi 31.03.2016 23:59
tuturor vizitatorilor Paladin

În ultima săptămâna din martie, vă oferim trei titluri – cu reduceri de 30% – a căror acțiune se petrece pe Planeta Roșie.

Prima parte dintr-o trilogie-fenomen

Pierce Brown

Furia Roșie | Paladin

Pierce Brown

Vezi cartea

În viitor, populaţia lumii e împărţită în clase având funcţii strict și clar definite, iar fiecărei clase îi corespunde câte o culoare. Darrow e un Roşu şi un Sondor al Iadului care lucrează în adâncul minelor de pe Marte pentru a face suprafaţa planetei locuibilă. La fel ca toţi cei din neamul lui, trudeşte din greu pentru a oferi un viitor mai bun generaţiilor următoare. Darrow va descoperi însă destul de repede că umanitatea ajunsese demult să populeze planeta Marte, iar cei ca el sunt ţinuţi drept sclavi de o clasă conducătoare decadentă, cea Aurie. Singurul mod în care se poate face dreptate în această societate abuzivă este ca Darrow să se infiltreze în mijlocul Auriilor, devenind unul dintre ei.
„Ender, Katniss și acum Darrow.” Scott Sigler
„O poveste gata să fie preluată de Hollywood, plină de acțiune și de emoție.” Publishers Weekly
„Bine ritmat, captivant, excelent scris – genul de roman pe care nu poți să-l lași jos. Abia aștept următorul volum.” Terry Brooks
Preț librărie: 3̶5̶ lei  Preț campanie: 24,5 lei

 

GOODREADS CHOICE AWARD PENTRU CEL MAI BUN ROMAN SF (2014)

Marțianul

Andy Weir

Vezi cartea

Membrii echipajului Ares 3 ajung pe Marte pentru o misiune programată să dureze două luni, dar o furtună puternică le dă planurile peste cap și sunt nevoiți să părăsească planeta după doar câteva zile. Însă numai cinci dintre cei șase membri ai echipajului se vor lansa spre Pământ. Mark Watney, pe care ceilalți îl cred mort, rămâne singur, cu resurse limitate de apă și de hrană. Și astfel pornește într-o uimitoare cursă pentru supraviețuire, reușind să facă ceea ce nimeni până atunci nu ar fi crezut că este posibil pe o planetă fără viață. Inteligența și umorul, stăpânirea de sine și ingeniozitatea îl vor ajuta pe Watney să facă față rând pe rând problemelor aparent insurmontabile. Dar va reuși el să se întoarcă teafăr pe Pământ? Și de unde îi poate veni salvarea?

Citește un fragment din carte pe Blogul unei cititoare de cursă lungă.

Preț librărie: 2̶2̶,̶9̶ lei   Preț campanie: 16,03 lei

 

„Omul negru este aproape insuportabil de bun…” Seattle Times

Omul negru (2 volume)

Richard Morgan

Vezi cartea

„Scriitura romanului este, ca întotdeauna, dură şi adesea de o violenţă sugestivă, iar dialogul viguros şi realist… Cu siguranţă că asemănările de formă şi de fond cu operele lui Philip K. Dick şi (într-o mai mică măsură) cu ale lui William Gibson nu sunt întâmplătoare, deşi Morgan nu este nici pe departe un imitator. Este prea bun pentru aşa ceva.“ Booklist 

Produs al ingineriei genetice, întrupare a agresivităţii pure şi a instinctelor primare pe care fiinţele umane le-au pierdut de-a lungul mileniilor de evoluţie, Carl Marsalis face parte dintr-o nouă specie umanoidă: variantele treisprezece. Pentru guvernul Statelor Unite, aceştia au reprezentat forţa militară supremă, până când s-a ajuns la concluzia că supersoldaţii sunt nişte mutanţi periculoşi, care trebuie exilaţi pe Marte. Marsalis a reuşit pentru o vreme să evite exilul, devenind un fel de vânător de recompense, însă curând a fost aruncat în închisoare.

O nouă şansă de a-şi recăpăta libertatea se iveşte atunci când i se cere să-şi folosească însuşirile pentru a prinde un fugar. Doar că acesta nu este un răufăcător oarecare, ci un alt treisprezece, care a măcelărit întreg echipajul unei nave.

Preț librărie: 4̶4̶ lei   Preț campanie: 30,08 lei

 

Posted by Liviu

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *