Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Lista cu dorințe pentru Final Frontier 2016 - Biblioteca lui Liviu

Lista cu dorințe pentru Final Frontier 2016

Publicat pe De Liviu Szoke

Adaug doar copertele, pe edituri (nu sunt toate pe care mi le-aș dori și care îmi lipsesc, altfel chiar ar ieși o postare kilometrică). Și, ca să nu se supere lumea sau să fie indusă în eroare, ce am deja nu, mai pun, pentru că n-are rost.

Editura Nemira:

   

   

Grupul Editorial Art (Art, Paladin, Arthur):

Elantris Trezirea Leviatanului Solaris Imperiul I. O piatră pe cer

Imperiul II. Praf de stele Imperiul III. Curenții spațiului Fundaţia Fundația II. Fundația și Imperiul A doua fundație

Povestea slujitoarei Flori pentru Algernon Abatorul cinci Sirenele de pe Titan

Marea nesfârşită (Al cincilea val #2) Darul lui Jonas O buclă în timp | Cărțile de aur ale copilăriei Toate pânzele sus!

Editura Rao (doar o mică parte, desigur:

   

Editura Crux:

 ana maria negrila regatul sufletelor pierdute insula diavolului ciprian mitoceanu

Editura Millennium Books:

POVESTIRI FANTASTICE SECVENŢĂ DE ZBOR

Editura Tritonic:

 

Editura HAC!BD:

  haiduc de Bucureti

Editurile Bookmasters, Smart Publishing, Eagle:

  

Spor la cumpărături și îmi cer scuze dacă am omis vreuna. Dacă am omis, promit să îndrept situația la fața locului. Pe voi ce titluri vă atrag cel mai mult? Și, dacă aveți completări, le aștept cu mare drag.

Posted by Liviu

 

 

 

 

 

One thought on “Lista cu dorințe pentru Final Frontier 2016

  1. Lista ta de dorinte le cuprinde pe… cam toate 🙂
    In ultima perioada am facut un maraton de hard sf (Spectrul lui Phlebas, Printul Fractal, Copii Cerului si Agentul Cormac, una dintre ele fiind o mare deziluzie, nu zic care) asa ca, fiind saturat de hi tech, spy-fi, biopunk, singularitati si cauzalitati, simt nevoia de ceva clasic. Deci un George RR Martin vine perfect. Povestirea „Cantec pentru Lya o stiu”, insa sunt curios de sumarul cartii si cate alte povestiri din volumele aparute anterior se repeta si in aceasta. Dupa aceea as continua cu Sanderson si Corey „Trezirea Leviatanului” de la Paladin. Sunt curios cum e cartea fata de film. O treaba ca lumea ar fi fost, pt Paladin, sa fie inaintea serialului cu un pas si sa fi aparut acum partea a doua a seriei, Calibans War. Nu mai zic ca mi-ar fi placut sa avem copertile originale realizate de conationalul nostru Daniel Donciu, adevarate opere de arta. Dintre scriitorii romani, imbucurator de multe aparitii, imi trag cu ochiul Ana-Maria Negrila – Regatul Sufletelor Pierdute, Ioana Visan – Secventa de Zbor si ambele de la Tritonic (salut reaparitiile sf de la Tritonic).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *