”Testamentul de ciocolată” se întoarce

Testamentul de ciocolată

În urmă cu 2 ani am pornit pe Amazon experimentul Fingers and other fantastic stories. Micul meu volum electronic în limba engleză a adunat până acum aproximativ 800 de descărcări. Nu-mi dau seama dacă e mult sau puțin, însă pentru mine a însemnat destul de mult – știu că sunt tiraje în România care nu depășesc câteva zeci de exemplare, spre exemplu. Le mulțumesc tuturor celor care au dorit să citească cele 4 povestiri adunate în colecție și celor care au scris despre inițiativa mea.

Este deja multă vreme de când sunt întrebat sistematic despre ”Testamentul de ciocolată”, volumul publicat în 2007 la Tritonic. Tirajul s-a epuizat rapid și, din motive pe care nu o să le dezvolt aici, am evitat o reeditare. Este adevărat, mi-ar fi plăcut să-l văd publicat la o editură mare, cu un sistem de distribuție bine pus la punct. Cum nicio editură de acest gen nu ar fi fost interesată să înceapă colaborarea cu un autor nou printr-o reeditare și pentru că întrebările legate de o nouă ediție a ”Testamentului” au continuat să vină, mi-am spus că este un bun prilej să încep un nou experiment.

Dragii mei, a doua ediție a ”Testamentul de ciocolata” poate fi comandată de pe Amazon. Nu, nu este un ebook precum Fingers and other fantastic stories, ci o carte adevărată, de hârtie. Nu vă ascund că am nevoie de ajutorul vostru. Să o cumpărați, să o recomandați altora, să scrieți și să vorbiți despre ea. Nu am o editură care să mă ajute, nici impresar ori galerie. Suntem singuri. Eu, Testamentul de ciocolata și Cei-care-tac.

Nu scriu multă literatură, știți bine. Scriu rar, în sticle mici și parfumate. Sper să citiți ori să recitiți cu plăcere Testamentul de ciocolata.

Vă mulțumesc pentru tot.

Testamentul de ciocolată poate fi comandat de pe Amazon.com (SUA), Amazon.co.uk (Marea Britanie), Amazon.de (Germania), Amazon.it (Italia), Amazon.es (Spania).

Eu i-am citit cele două volume de ficțiune apărute la Editura Tritonic, Testamentul de Ciocolată și Nopți Albe, Zile Negre, plus antologia Transformarea lui Martin Lake și Alte Povestiri, și pot spune că Marian Coman are o scriitură aproape unică, foarte frumoasă și plină de imaginație. De citit și recitit. Din păcate volumele sale de proză nu mai sunt pe stoc la Editura Tritonic, dar cine vrea să le comande, sunt sigur să le mai găsește pe alte site-uri și librării virtuale. Să-l susținem pe Marian în această inițiativă, pentru că merită din plin.

Posted by Liviu

You might also like

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *