La multi ani, Ana!

Astazi este o zi mare, este ziua unui om deosebit chiar special as putea spune fara sa gresesc deloc,este ziua unui om minunat si cu multa dragoste  de carte LA MULTI ANI , ANA!

Ea este duhul bun din spatele cartilor bune sf&f aparute la Nemira,dar si muncitorul care a trudit din greu pentru renasterea Anticipatiei romanesti-almanah si revista.

LA MULTI ANI ANA! Sa ne traiesti si sa-ti deie Dumnezeu multa sanatate si putere de munca ca sa ne aduci cit mai multe carti bune si la cit mai multe carti publicate!

Pentru prieteni aici gasiti un interviu cu unul din oamenii anului 2012.

posted by voicunike

You might also like

4 Comments

 1. avatar
  Bujold says:

  Buna ziua, dragul meu Nicu. Citesc si sunt uimit. „duhul bun din spatele….”.
  Mosule, Nemira nu mai publica nimic. Anticipatia – Albescu si Mironov, reprezinta o intoarcere in timp, intr-o lume care nu mai exista. Ceea ce gasim in Almanah e fara noima, parerea mea.
  Cat despre SF-ul de la Nemira, traiasca badia Dan (stii tu cine) care-a cumparat niste serii si acelea se si publica. Paolo Bacigalupi e singurul nume nou care se vede acolo. Asa ca sa ne bucuram de Trei, de noua colectie a lui Mike (chiar daca el are impresia ca eu am ceva cu el, eu sunt doar precaut gandindu-ma la piata de carte din RO si imi este teama ca lipsa de public o sa blocheze aceasta noua colectie).
  Cel mai bun indiciu asupra precaritatii situatiei de la Nemira? Pai in zilele lor bune ei nici nu voiau sa auda de autori romani….

 2. avatar
  Bujold says:

  Un amanunt care-mi scapase – interviul este din mai? Pai, dragule, unde sunt Hamilton, Wilson, Stackpole si, nu in ultimul rand – Erickson si Paolo Bacigalupi? Huston, Huston, avem o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: