Leda pe aripi si stiri!

UP DATE: Sambata este ziua lui LIVIU, LA MULTI ANI! Sa fii sanatos si sa citesti cit mai multe carti! asa cum ii sta bine unui adevarat fan sf&f.

Face ce face LEDA si mai vine cu cite o carte care te unge pe suflet iar ultimele aparitii chiar sunt tare faine ,o sa incep cu o carte din care am apucat sa citesc primele pagini si care te prinde iar rasfoind-o pare tare,tare interesanta

Max Ride ştie ce înseamnă să te ridici deasupra lumii – la propriu! Ea şi ceilalţi membri ai stolului – Fang, Iggy, Nudge, Gasman şi Angel – sunt nişte copii obişnuiţi, doar că au aripi şi pot zbura.Pentru unii, pare un vis minunat, însă viaţa lor se poate transforma într-un adevărat coşmar în orice clipă… ca atunci când Angel, cea mai mică din stol, este răpită şi dusă înapoi la „Şcoală”, locul în care ei au crescut. Aici, închişi în cuşti, au fost cobaii unor aşa-zişi „savanţi”, care au experimentat asupra lor diverse modificări genetice, pentru ca în final copiii să fie 98% umani şi 2% păsări. Şi ca şi cum asta nu ar fi destul, ei sunt urmăriţi de Eliminatori, oameni-lupi, alte fiinţe mutante rezultate în urma experienţelor cumplite din laborator.

Suna bine ,chiar foarte bine! Voi ce spuneti?

Mi-a placut de mic copil istoria ,a fost si este inca ceva care ma fascineaza precum diamantele pe femei asa ca de abia astept sa citesc o carte care te face sa -ti pui multe intrebari

Cum ar fi daca in visele tale ai peste frinturi din memoria pierduta a omenirii.Un fantasy electrizant, cu un suflu nou, care categoric merită citit.

Când Isis Martin, o tânără de şaptesprezece ani, are probleme cu somnul din cauza unor vise tulburătoare despre o fiară îngrozitoare, ea decide să-şi înfrunte temerile. Dar ceea ce descoperă este altceva decât o fiinţă ameninţătoare.
Creatura cu înfăţişare omenească, mai exact cu chipul unui băiat  ce portă numele David Chios, o asigură pe Isis că nu este rodul imaginaţiei ei. Nevrând să-i accepte ca atare mărturisirea, Isis îi pune vorbele la îndoială, cerându-i  să-şi arate abilităţile – o provocare pe care acesta o acceptă.
În visele ei, Isis  dă, fără să ştie, peste existenţa tăcută a genealogiei divine a celor uitaţi de mult de oameni.
Într-un orăşel vechi din sudul Texasului, povestea o poartă pe Isis pe cărarea iubirii neîngăduite şi a unor adevăruri pasionante care pot schimba viaţa. Călătoria lui Isis Martin, care se va dovedi una iniţiatică până la urmă, va lăsa cu siguranţă cititorul dornic să afle mai mult. Mai ales că are, după cum veţi vedea, un final puternic şi surprinzător.

Iar urmatoarea carte sunt sigur ca va va delecta. O carte plină de magie, aventuri şi umor, surprinzătoare, energică, scrisă într-un ritm alert, care te ţine în tensiune, cu întorsături spectaculoase de situaţie, o intrigă captivantă şi doi eroi plini de spirit şi ingeniozitate!

Într-o lume orwelliană a unui guvern totalitar numit Noul Ordin, copiii, şi mai ales adolescenţii rebeli, trebuie să se supună, sau să moară.  Pentru Wisty, o fată de 15 ani, şi fratele ei Whit, de 17, viaţa se schimbă la 180 de grade când sunt luaţi într-o noapte de lângă părinţii lor şi închişi într-o temniţă secretă pentru o vină despre care ei nu ştiu nimic – fiind apoi judecaţi într-o parodie de proces şi condamnaţi la moarte. Dar în vreme ce sunt captivi în acest oribil coşmar, Wisty şi Whit descoperă că au puteri incredibile, pe care însă nu ştiu cum să le controleze. Vor putea ei oare să descopere o cale de a-şi folosi abilităţile de vrăjitori pentru a se salva, şi pentru a-şi salva şi părinţii – şi poate că în final şi lumea lor?

Iar in cursul zilei de ieri o veste tare faina : va fi publicata FEVER de Karen Marie Moning

Protagonista seriei Fever este MacKayla Lane, o fată aparent banală, de douăzeci şi ceva de ani, care trăieşte într-un orăşel din SUA. Când sora ei este ucisă cu brutalitate în timp ce se afla la studii în Irlanda, MacKayla porneşte spre Dublin, pentru a da de urmele criminalului. Dar, odată sosită în capitala Irlandei, îşi dă repede seama că lucrurile nu sunt deloc ceea ce par, dar şi că ea este cu totul altfel decât îşi imaginase. Într-o lume plină de vampiri, secrete străvechi şi alte fiinţe supranaturale, ale căror intenţii nu sunt întotdeauna nobile, MacKayla trebuie nu doar să-şi dea seama cine îi este duşman şi cine, prieten, ci şi să-şi accepte propriul destin.

Ca urmare a popularităţii seriei, compania DreamWorks a cumpărat drepturile de ecranizare pentru toate cele cinci cărţi.

Editura Leda are deocamdată sub contract primul volum, urmând ca restul sa fie contractate daca vânzările acestuia sunt conforme cu aşteptările (atât ale noastre, cat si – mai ales – ale proprietarilor; probabil s-a dus buhul ca în România nu sunt performante în vânzări bestseller-urile de la ei!? Poate vom reuşi să îi uimim, ce ziceţi?).

Cuvinte tare faine care exprima purul adevar,multumim inca o data LEDA pentru surprizele si lucrurile bune pe care le faci.

Dupa un periplu atit de misto printre cartile faine oferite de editura LEDA pentru a fi devorate de cititori iata ca ANTICIPATIA 2013 se pregateste pentru tipar , cei care au texte sau articole sunt rugati sa le trimita redactiei.

Textul integral poate fi accesat aici. Nemira a facut un pas important in unirea tuturor sefistilor din tara noastra sub acelasi stindard.Felicitari Nemira.

Eu am fost aseara la radio si am vorbit despre sf aproape o ora,timp in care am navigat prin istoria sefeului incepind cu Vladimir Colin si terminind cu GRR Martin. Trebuiau mai multe lucruri spuse dar of doamne! imi trebuiau cel putin doua ore.

Sambata este ziua lui LIVIU al treilea muschetar al blogului nostru FANSF , implineste venerabila 😀 virsta de 29 de ani

In fotografie Liviu alaturi de Ramona. Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!

LA MULTI ANI LIVIU!

La editura RAO se anunta in curind volumul 2 din seria Ticalosul Gentilom : PIRATII MARILOR ROSII de SCOTT LYNCH serie din care a aparut primul volum

Se spune despre Ghimpele din Camorr că este un spadasin neîntrecut, un maestru într-ale hoţiei, o fantomă care poate trece prin ziduri. Un fantasy uluitor care te poarta pe aripile fanteziei intr-o lume periculos de reala.

In rest va pot spune ca urmeaza sa apara  numai chestii misto si o sa am pentru voi multe concursuri,see ya!

posted by voicunike

You might also like

11 Comments

 1. avatar
  radu says:

  „La editura RAO se anunta in curind volumul 2 din seria Ticalosul Gentilom : PIRATII MARILOR ROSII de SCOTT LYNCH”
  Mersi fain pt. anunt , este o veste excelenta !!

 2. avatar
  Nicu says:

  La multi ani, Liviu !

  Liviu e plecat, nu ? Cand se intoarce din Ungaria, parca acolo a plecat ?

  La RAO va aparea si Mantuitorul de Jo Nesbo. Nu e Sf&F dar mie mi-au placut celelalte carti ale autorului.

 3. avatar
  uglybadbear says:

  sa ne traiasca liviul!
  in alta ordine de idei: „Nemira a facut un pas important in unirea tuturor sefistilor din tara noastra sub acelasi stindard.” De ce ar fi nevoie de unirea asta?

  1. avatar
   voicunike says:

   Unire la nivelul care era pe acele vremuri,adica nu conta din ce factiune faceai parte era o onoare sa fii publicat in Anticipatia.Iar unirea tututor sefistilor este un deziderat major pentru tot fandomul, privind la rece lucrurile din sf nu se scot cine stie ce bani si sa avem in vedere faptul ca vreo doi-trei se considera prea ciumegi pentru vremurile astea desi ar trebui sa-si vada dracului de treaba lor si sa nu mai lase zoaie pe unde trec, SF-ul este pasiune si inima de asta am spus ca e nevoie de unire in acest fel poate vom avea sansa ca sa citim numai „bunaciuni” de carti.

   1. avatar
    A. Buzdugan says:

    Spune-mi cine e tipa asta, „Redactia”, care e Redactorul-sef al Anticipatiei, si-ti spun daca publicatia are cele mai mici sanse sa semene cu ceea ce a fost…
    Cererea este doar pentru schite (7.000 de semne), asta inseamna ca spatiul pentru povestirile lungi (sau vreo nuvela, cumva) este deja arondat…

 4. avatar
  michael says:

  Acuma, Nicule, să știi că bunăciunile nu se scriu în colectiv, ci le scrie fiecare de unul singur. Important e ca ele să fie publicate. Și, la cîte reviste sînt acum (și cu ce o să mai apară în toamna asta) cred că oricine va avea unde publica. CÎte despre Anticipația… Au fost scriitori care s-au descurcat și fără să fie publicați în Anticipația, așa cum au fost alții care s-au descurcat și fără să publice în JSF. Anticipația va fi încă o revistă. Poate mai bună, poate mai slabă decît cele existente. Nu cred că se vor închide toate ca să lase loc numai pentru Anticipația. Și nici n-ar fi bine.
  Adică la mulți ani, Liviu, să ne vedem sănătoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *