Concurs Litera: Imblanzitorul de Dragoni

Pentru cei care nu au fost la tirgul de carte Final Frontier II iata un mic bonus, un concurs cu o carte nou aparuta la editura Litera

imblanzitorul-dragonilor

Domnița Quenelda a avut dintotdeauna o legătură magică cu dragonii, iar visul ei este acela de a zbura pe un dragon de luptă, alături de tatăl său, comandantul Gărzii Dragonilor, în războiul cumplit pe care locuitorii din Împărăţiile Celor Şapte Mări îl poartă de sute de ani cu goblinii.

Dorința cea mai mare a micuțului Rădăcină este să se țină cât mai departe de dragonii înspăimântători, cu limbile lor de foc, iar când este numit scutier al tinerei Quenelda, încep să sară cu adevărat scântei.

În ciuda tuturor aşteptărilor, între cei doi se naște o prietenie adevărată. Când Domul Dragonilor este amenințat de un complot mortal, domnița Quenelda și curajosul ei scutier vor reuşi să dejoace planurile unui uneltitor perfid, a cărui identitate îmbracă straie surprinzătoare.

Prima carte din Cronicile Domului ne dezvăluie un tărâm de legendă și o poveste magică, despre curaj, loialitate și prietenie.

Amestec surprinzator dintre Eragon si Harry Potter Imblinzitorul Dragonilor este carte pentru orice virsta si care in mod sigur te va incinta.

Concursul incepe de astazi si se va termina duminica 25 martie ora 24:00. Cistigatorul va fi unul singur si va fi ales prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste volumul doi?

Va urez succes!

UP DATE:In urma tragerii la sorti ,cistigatorul este Catalin Cofaru.

posted by voicunike

You might also like

40 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *