Linistea dinaintea furtunii !

Forfota mare si agitatie ca intr-un stup de albine, editurile harnicute tare au venit cu toata munitia si artileria pentru amenajarea standurilor . Cind am ajuns pe seara inca se mai construia la unele stansuri , unele standuri faceau ultimele retusuri iar altele incepeau sa aranjeze  cartile pe rafturile de expozitie. Multe masini pe afara in parcare si albinele carausi ba veneau ba plecau toate roind in jurul cartilor, carucioare peste carucioare basca si masinute cu platforma pentru cei care vroiau dintr-o izbitura sa care toate cartile. Ajuns la stand am gasit Ursul plecat impreuna cu Maic sa aduca mobilierul, cartile erau  deja aduse dar nearanjat standul parea ca este pustiu asa ca am decis sa dau o raita pe la celelalte standuri. Am inceput cu Nemira unde pot spune ca am dat si eu o mina de ajutor ce-i drept mica-mica la amenajare, mi-am revazut prietenii dragi s-am stat la o vorba dar prea repede pentru ca era asa cum v-am spus tot o forfota si agitatie, apoi am luat-o roata pe la Leda ,Litera , Rao si m-am oprit la Paralela 45 unde am pus mina ,in sfirsit!, pe un exemplar din noua carte a lui Serge aparuta la noi s-am facut vreo doua poze  cu noua carte a celebrilor frati Strugatki dar nu stiu cind am sa le urc in postare pentru ca nu am cablul de date la mine, asa ca sorry avem ghinion de nesansa . Prin periplul meu am intilnit si revazut multe prietene si prieteni de la diverse edituri plus ca i-am urat anticipat La multi ani! doamnei SILVIA COLFESCU fiindca acum la ora cind scriu aceste rinduri deja este ziua dinsei de nastere dar si a URSUlui nostru drag caruia ii urez din inima si din suflet LA MULTI ANI si LA MULTI BANI!.

Cu putin efort si nitica sudoare am amenajat standul si am si aranjat cartile care va asteapta cu nerabdare sa fie luate de voi si cu ocazia asta sa participati si la concursul afisat pe front page la blog,si totodata am tinut in mina primul exemplar din ABATIA-DUNE-le nostru romanesc ,o minunatie de carte , rasfoind-o am gasit multe lucruri care in prima editie au fost taiate , asa ca nu ezitati si cu mic cu mare dati navala si cumparati cartile Millennium Books!

Bineinteles ca seara am terminat-o la celebrul de acum local Giotto unde tare mult mi-o tihnit discutiile, glumele si voia buna cu prietenii dragi mie HORIA, MAIC si BEBE la un pahar de stramen.

V-a relatat de la fata locului fanul sf numarul 1 voicunike

 

You might also like

9 Comments

 1. avatar
  adinab says:

  Vânzări bune și distracție maximă! Eu anul acesta nu ajung, dar poți fi sigur că voi închina niște pahare de bere în cinstea voastră 🙂

 2. avatar
  horade says:

  V-am trimis pe mail o solicitare atat dumneavoastra cat si dlui Horia Ursu. Este posibil sa primesc un raspuns la intrebarea mea ?

   1. avatar
    horade says:

    Nu am primit niciun raspuns concludent din partea Dlui Horia si in final nici cartile (am verificat de nenumarate ori contul de mail si ultimul mesaj primit a fost in 08.11…).
    Ma puteti contacta si pe telefon (eu nu am nr. dvs de telefon) pentru a clarifica situatia. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *