Ce a mai citit fanul sf

Am asteptat rabdator (de data asta) aparitia cartii iar rabdarea mi-a fost rasplatita cu virf si-ndesat cu o carte minunata si excelenta.Una din marile carti ale anului 2011 este, va spun din prima si fara nici o falsa modestie, DEMNET, carte in regia talentatului si ,o pot spune fara nici o tagada, maestrului DAN DOBOS. Lectura cartii este deosebit de atractiva iar paginile se duc una dupa alta de nici nu stii cind trece timpul,  intrebarile cartii te pun pe ginduri serios si viitorul prezentat este cit se poate de veridic.

Daca v-as prezenta cartea taind titlul si autorul ,dupa lectura ei sunt sigur in proportie de 100% ca veti spune ca este scrisa de Asimov, Clarke sau Pohl iar pentru connaisseurs ai zice ca Heinlein s-a nascut roman get beget. O carte care nu trebuie ratata in nici un fel , cei care au citit ABATIA vor fi cu atit mai fericiti incit cuvintele palesc. Cartea va fi gasita si la tirgul de carte si din cite stiu la standul Millennium Books, asa ca nu ratati ocazia.Si pentru ca nu pot spune mai multe va pot sopti un singur lucru, supriza nu se opreste aici…

Imi plac foarte mult cartile care sunt bine scrise si in care autorul ma face sa „vad” cartea ca un film, nu multi au aceasta „forta”  dar cei care o fac imi intra la inima .Asa s-a intimplat cu cartea Sanctus

care m-a facut sa citesc cu nesat si sa nu o las deloc din mina.Revelatiile de la sfirsitul cartii m-au dat pe spate si ma fac sa ard de nerabdare pina la aparitia urmatoarei carti din trilogie. Bravo editurii ALL si felicitari! Nu ratati intilnirea cu scriitorul in carne si oase pentru autografe la tirg cind va fi si lansarea. De citit ,e faina tare!

Un fenomen care se amplifica ,asa ii pot spune cartii aparute de curind la LEDA

EVE, o carte care pare pentru adoloscenti dar nu e, viitorul imaginat de scriitoare este unul al naibii de crud cu omenirea iar supravietuitorii ramasi lupta sa supravietuiasca dar si pentru ultimele farime de omenie ramase. Veti gasi cartea pe site la Leda sau daca aveti rabdare, la tirg cu reduceri consistente. A nu se rata!

Este KOONTZ si cu asta v-am spus aproape totul

Cartea este scrisa intr-un ritm alert si hipnotic si cu aceeasi atmosfera sumbra(cel putin asa mi-se pare mie) prezenta si-n celelalte carti aparute la noi pina acum. Veti vedea cu ochii vostri cum cei de linga tine se pot transforma in fiinte minate de rau si malefice. De pus pe raboj la citit pentru cei care nu au citit-o, va fi gasita la tirg la standul editurii LITERA unde va asteapta cu surprize si reduceri o gramada de carti.

Am fost placut surprins de autorii romani care apar in aceasta antologie, scriu foarte bine iar imaginatia lor nu are limite, dupa observarea atenta a trendului actual pot spune ca avem o elita cu E mare de scriitori romani care se pot bate in duel cu penita, bineinteles,cu orice scriitor din afara tarii.

Doar citeva cuvinte: A se procura neaparat!

Habar n-am de unde vine afinitatea asta intre sefisti si pisici dar un lucru este cert, de cind s-a lansat Cordwainer Smith cu superba C’mell(pisica si femeie- wow, ce misto suna alaturarea asta!) pisicile iubesc sefistii si sefistii iubesc pisicile. Mai mult decit interesanta

cartea este captivanta si te binedispune cu o lectura relaxanta. Daca as fi in locul vostru nu as rata deloc aceasta carte! O veti gasi la standul LEDA la tirg si v-o recomand cu caldura.

Nu cred ca sunt prea multi care nu au auzit sau nu au citit despre TRUE BLOOD sau seria VAMPIRII SUDULUI, un serial captivant si o serie absolut delicioasa

Ultima carte aparuta la noi spune aventurile lui Sookie iar finalul lasa impresia ca vor mai fi si alte carti. Cartea este un deliciu si veti fi in asentimentul meu cind veti plinge cu un ochi si cu celalalt veti ride, actiune este cit cuprinde iar scenele toride de sex va vor lasa gura apa. Cumparati toata seria mai ales ca este la un pret extrem de avantajos. A nu se rata!

M-a uimit cu proza lui dar si pentru ideile prezentate in carte si cred ca mina lui Robert Serban nu a dat gres cind l-a publicat

Bogdan jongleaza cu personajele si cu lumile prezentate iar unele pasaje sunt super. A se citi !

Voi reveni cu alte postari despre carti si cu o lista de cumparaturi sf&f pentru tirg, desi toamna aceasta este cam saraca in aparitii. Noroc ca stindardul il tine sus Millennium Books, Leda, Nemira(cam slabe sperante sa apara la tirg Dansul Dragonilor), Paralela 45 si Litera. Cu ceva aparitii noi mai vine Rao si eventual Vremea. Vom trai si vom vedea! Ah! era sa uit urmariti editura VOYAGER PREMIUM BOOKS, vin carti traznet la ea!

va urma

posted by voicunike

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *