Concurs MILLENNIUM BOOKS

Asa cum v-am promis iata ca astazi lansez o provocare mare pentru voi dar si o mare surpriza. Blogul Fansf  lanseaza doua concursuri care se vor desfasura concomitent dar separat Primul este cel de la Millennium Books, editura noastra de suflet, iar cel de al doilea este de la Nemira editura noastra de corason.Dara sa purcedem la drum!

Aflata pe val editura MILLENNIUM BOOKS s-a instalat lejer in topurile SF&F publicind deopotriva si autori romani dar si straini, toti numai unul si unul , urcind constant in preferintele noastre cu carti minunate si antrenante. Va pot povesti multe despre cartile aparute la Millennium Books dar sunt prea multe de scris si o parte din istoria cartilor le gasiti pe site-ul editurii si blogul editorului,  HORIA NICOLA URSU. Concursul are drept premiu un pachet de 5 carti , toate scrise de autori romani, carti care daca ai face abstractie de numele scrise pe coperta , juri cu mina pe inima ca au fost scrise de autori cistigatori ai premiului Hugo sau Nebula.

Am avut deosebita placere sa-l intilnesc si sa-l cunosc pe Bogdan la tirgul din vara ce-a trecut si pot spune despre el ca este un om extraordinar cum dealtfel este ca si scriitor, am inceput cu el deoarece a fost ziua lui pe 1 , ii urez din inima si din suflet LA MULTI ANI! si-l rog sa ma scuze ca am fost uituc, dar este o vorba – mai bine mai tirziu decit niciodata. Am fost extrem de satisfacut si prins in lectura acestui volum de povestiri iar daca nu ma credeti astept reactiile voastre dupa intilnirea cu Diavolul Alb, Mostenirea , Zalm per Oxis sau Iroquois asta ca sa va dezvalui ceva din povestirile incluse in acest superb volum.

Ce as mai putea spune despre REGELE SF-ului ROMANESC, ce cuvinte ar trebui sa mai nascocesc pentru a va zugravi numai o parte din fresca frumusetilor ascunse in aceasta culegere de povestiri marca LIVIU RADU? Va las sa descoperiti singuri farmecul povestirilor mai vechi sau mai noi ,cele vechi risipite prin tot felul de publicatii la care mai au acces doar o mina de initiati,povesti scrise de Liviu din suflet pentru Maria-Sa Cititorul.

Am ramas stupefiat dupa ce am citit „Ciuma de Sticla” acum multi ani si fan convins al autorului, care nu mi-a inselat asteptarile cind dupa ceva timp a scris excelenta nuvela „Copiii Domnului”. Lovitura finala a fost insa superba si celebra povestire INGERI SI MOLII publicata in engleza  mai intai s-apoi in romana in aceasta antologie mai mult decit necesara.Nu vreau sa va mai spun despre Retetarium un roman superb care il detroneaza pe Brussolo si despre o povestire excelenta situata in acelasi univers „Mlastinile din Sud” prezenta in „Cronici de la capatul lumii”. Si sunt atit de multe despre care as vrea sa va povestesc dar va las pe voi sa descoperti lumile mirifice ale autorului citind despre Dava zeilor, Dincolo de farul de la capatul lumii, Verite, Albastre sau Strigatul de piatra.

Stefana este unul din acei autori care aflati la debut face repede tranzitia de la debutant la scriitor cu staif printr-un roman surprinzator aflat la granita fantasticului combinat cu gothicul dar si mainstream, un roman care impleteste cu nonsalanta realitatea cu spaimele adinc implantate in mintea omeneasca. Este un roman care nu te lasa, efectiv  dai pagina cu pagina si astepti cu sufletul la gura sa vezi ” ce dracu’ se mai intimpla?”, iar personajele te invita sa te atasezi de viata lor ca si cum ar fi a ta. Nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui, parol!

Un roman, vorba fiului meu, belea de belea, recomandata turor celor care vor sa aiba parte de o lectura relaxanta.Publicat intai in limba noastra cea comoara a fost primul roman sf romanesc patruns pe piata dinafara direct pe Amazon, este un roman in care scriitura de valoare exceleaza iar autorul ne pune in fata unor alegeri existentiale iar intrebarile pe care le ridica ne pune in fata unor raspunsuri pe care multi le evita. Cu alte cuvinte un roman excelent scris de un autor consacrat si care merita citit fara doar si poate. Pentru cei interesati comenzile pot fi facute aici.

Acestea sunt cele cinci carti puse la bataie ca premiu unui singur cistigator care va fi desemnat prin tragere la sorti dupa terminarea deadline-ului care este miercuri ora 20:00. daca va raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Intrebare concurs: La ce data a debutat noul blog al editorului de la MILLENNIUM BOOKS, METATEXTE ?

UP DATE: CISTIGATORUL CONCURSULUI ESTE HECATEMIRAGE.

Va doresc succes!

posted by voicunike

You might also like

60 Comments

   1. avatar
    LAURENTZYU says:

    Bine! Va rog frumos, imi puteti da si mie o adresa de mail valabila a editurii MILLENNIUM PRESS! Am incercat pe cea actuala (contact@millenniumpress.ro) si nu merge!Primesc mail automat prin care sunt informat ca este invalid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: