Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Inferno la Nemira! - Biblioteca lui Liviu

Iata ca dupa o perioada lunga de asteptare Nemira ne incinta cu o noua antologie dedicata horror-ului in regia mult premiatei ELLEN DATLOW regina neincoronata a antologiilor  fantasy si  horror.

Ellen Datlow – Inferno. Despre teroare si supranatural

Iata aici si parerea lui Ellen despre antologie: „Îmi plac povestirile şi nuvelele horror. Pentru mine reprezintă cele mai intense şi mai importante forme de literatură horror, întrucât, de cel puţin două sute de ani, proza scurtă s-a dovedit un teren extrem de fertil pentru literatura sumbră care explorează profunzimile fricii şi ale răului ce pot sălăşlui în sufletele oamenilor.

Iar Peter Straub al doilea ca celebritate dupa Stephen King spune:„Ellen Datlow este regina editorilor americani de antologii. Are un simţ excelent şi un talent uimitor în descoperirea noilor scriitori de calitate. Inferno nu este o colecţie bună, ci una excelentă, produsul unei editoare care ştie într-adevăr ce face.“

Sunt sigur ca v-am stirnit curiozitatea si interesul pentru a citi aceasta antologie de la care am mari asteptari , mai ales ca interviurile luate celor patru mari traducatori care au muncit din greu pentru traducerea acestei antologii sunt absolut delicioase, interviurile le puteti vizualiza aici si aici.

posted by voicunike


9 comentarii la „Inferno la Nemira!

 1. De ce nu e valid codul cuponului „MarbleArch” ? Voi mai primi un alt cod ?
  Sunt putin frustrat . V-am semnalat si pe mail .

  1. Ma intreb daca nu cumva acel cod este asociat cu adresa de mail , pentru ca pe site-ul NEMIRA sunt inregistrat cu o alta adresa .

   1. Am vorbit la editura despre problema dvs si se pare ca dvs ati folosit codul in alt scop decit celui alocat, codul era valid doar pentru cartea Vinturile din Marble Arch nu si pentru alte carti. La ceilalti cistigatori nu am avut probleme.

 2. Intr-adevar am pus in cos 2 carti , mi se parea straniu sa ma duc la sediul editurii pentru a lua o carte gratis – am zis sa platesc si eu ceva – dar acum inteleg ca am gresit , pentru cealalta carte trebuia sa fac comanda separata . Asa cum am actionat eu sistemul a interpretat situatia ca o actiune de frauda , ceea ce nu nu a fost intentia mea .
  Imi cer scuze pentru neplacerile create si vreau sa spun ca imi asum „prostia”. Va multumesc .

 3. hmm… eu am probleme cu cuponul pentru GRR Martin, am incercat initial si eu mai multe carti (din aceleasi considerente), dar apoi am incercat si doar cartile hardcover ale lui GRRM… tot nu a mers… !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *