Stiri bune aduce ploaia!

Desi afara este o vreme nasparlie, cind soare cind furtuna cu ploaie , inima imi ride la aflarea vestilor bune venite din lumea cartilor atit de draga mie dar si voua

Desi prezisa acum citeva zile apocalipsa a venit  sub o forma placuta in forma de carte

O noua antologie de povestiri ale lui Bucheru dar si prezenta autorului la lansarea celor doua carti, wow! o veste faina!

Leda aduce in lumina reflectoarelor pe regina neincoronata a dark-fantasyului celebra scriitoare ANN RICE -VREMEA ÎNGERULUI. CÂNTECELE SERAFIMULUI 

Anne Rice (născută pe 4 octombrie 1941, la New Orleans) este una dintre cele mai citite şi îndrăgite autoare americane, cunoscută mai ales pentru seria Cronicile vampirilor.

Cărţile sale împletesc elemente gotice, erotice şi religioase, într-un decor în care personajele complexe reuşesc să lărgească universul fizic al cititorului, depăşind limitele percepţiei.

Anne Rice îmbină lumea reală cu cea supranaturală, pe care o reinventează, părăsind în ultimele sale cărţi lumea vampirilor, pentru a crea un timp al îngerilor, în urma unei decise întoarceri spre catolicism.

Experienţa de viaţă a Annei Rice şi spiritul ei iscoditor rămân principalele surse de inspiraţie pentru munca sa.


Plin de reflecţii morale incitante, Vremea îngerului, primul volum din noua serie a Annei Rice, Cântecele serafimului, îl are în prim plan pe Toby O’Dare, un asasin plătit, care visa cândva să devină călugăr dominican, până când tragedia familiei sale îi  schimbă traiectoria. Toby este vizitat de îngerul său păzitor, Malchiah, tocmai după împlinirea unei misiuni ucigaşe, şi îi oferă şansa de a-şi ispăşi păcatele. Toby acceptă şi este purtat într-o călătorie în Anglia Evului Mediu, unde, în rol de călugăr dominican, trebuie să salveze câţiva evrei de furia comunităţii, aceştia fiind acuzaţi pe nedrept că şi-ar fi omorât fiica în urma convertirii ei la creştinism. Este o perioadă zbuciumată din istoria Europei, în care poporul evreu cade victimă persecuţiilor, fiind acuzat de ucideri rituale.

Cititorii se vor delecta cu interpretarea plină de culoare a trecutului istoric propusă de Anne Rice şi cu portretele tulburătoare ale personajelor, prinse în lupta dintre sentimente şi credinţă.

Horia da o lovitura mare cu inca un volum de povestiri marca binecunoscuta si celebra LIVIU RADU

REGELE PROZEI SCURTE SF ROMANESTI S-A INTORS. Nu ratati aceasta carte!

Volumul trei din seria Razboiul Batrinilor nu dezamageste si ne lasa in suspans pregatindu-ne pentru noi aventuri.

John Perry, eroul romanului Războiul bătrînilor, s-a retras împreună cu soţia şi fiica sa pe una dintre numeroasele planete colonizate de omenire. Duce o viaţă liniştită, dar… ceva îi lipseşte. Prin urmare, atunci cînd lui John şi Jane li se oferă şansa de a prelua conducerea unei noi colonii, cei doi nu ezită nici o clipă.

Dar nimic nu e ceea ce pare a fi… Perry şi noua sa colonie sînt de fapt pioni într-un joc interstelar al diplomaţiei şi războiului, care se desfăşoară între Uniunea Colonială şi o nouă alianţă extraterestră, aparent invincibilă, care a cerut pămîntenilor să pună capăt definitiv procesului de colonizare.

Pentru supravieţuirea familiei şi semenilor săi, Perry va trebui să descîlcească ghemul de minciuni şi adevăruri spuse pe jumătate care îi dă de furcă şi să descopere scopul ascuns al coloniei pe care o conduce… înainte ca aceasta să devină cu adevărat ultima colonie a rasei umane.

Cu o surpriza indelung pregatita, Horia continua sa ne surprinda in mod placut cu un autor extra

O colectie de povestiri super si cu o coperta in regia artistului Metamorphosis.

In colectia Metatext,  MICHAEL HAULICA vine cu o noua carte …NICI TORQEMADA

O colectie din articolele extrem de adevarate si obiective scrise de MICHAEL HAULICA despre starea sefeului romanesc in perioada mai 2007- mai 2009.

La editura LITERA avem parte de o surpriza placuta

Intr-o după-amiază însorită de septembrie, Grady Adams, un fost militar de carieră singuratic, iese la plimbare cu ogarul său irlandez și întâlneşte o pereche de animale ciudate, care nu seamănă cu nimic din ceea ce a văzut vreodată. La câţiva kilometri distanță, medicul veterinar Camillia Rivers încearcă să descurce iţele unui mister care îi va aduce guvernul la uşă. Henry Rouvroy, un birocrat din Washington, își omoară fratele geamăn și se pregăteşte să-i preia identitatea, dar începe să se cufunde în tenebre… În Las Vegas, un expert în teoria haosului sondează limitele necunoscutului… Pe un teren de golf din Seattle, doi oameni pun la cale, cu sânge rece, o crimă… Pe o autostradă de pe malul mării, un vagabond marcat de trecutul său întunecat îşi împlineşte destinul… Vieţile unor străini converg în jurul unui mister undeva, în munţii înalţi din Colorado, iar echilibrul lumii începe să se clatine.

Dean Koontz îl poartă pe cititor dintr-un moment de cotitură al lumii într-altul, trecând peste bariera care desparte realitatea de mister, într-o călătorie cu sufletul la gură.

„Koontz este un maestru al intrigii şi al cuvintelor. ” USA Today

„Cărţile lui Koontz sunt întotdeauna captivante… Te țin cu sufletul la gură de la prima și până la ultima pagină.” Chicago Sun-Times

„Koontz se află la apogeul carierei. Bun povestitor şi romancier de idei deopotrivă, este unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani.” National Review

 Se anunta vremuri misto de tirg dar si carti super, nu uitati sa consultati lista de cumparaturi pentru tirg.

posted by voicunike


You might also like

2 Comments

 1. avatar
  radu says:

  Salut,m-am uitat peste programul Bookfest si nu apare nicaieri ca Rao lanseaza Scott Lynch-Minciunile lui Locke Lamora, aveti informatii mai noi ,va fi disponibila la targ ? Pe de alta parte nici Millennium books nu apare in program,deci nu este 100% exact !

 2. avatar
  voicunike says:

  Pentru Scott Lynch revin maine cu informatii amanuntite.
  Cit despre MILLENNIUM BOOKS va fi acolo si vom avea lansari simbata 28 mai incepind cu ora 14.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: