STEAMPUNK FANTASY

Surprize! Surprize! Ca un cadou de martisor LEDA confirma ca va aparea seria INFERNAL DEVICES  de CASSANDRA CLARE, un FANTASY STEAMPUNK petrecut in epoca victoriana si care va satisface pretentiile tot mai crescute ale cititorilor.Iata mai jos coperta primului volum aparut anul trecut

Oare de ce ne fascineaza atit de mult fantasy-ul? Dar si steampunk-ul?

Preconizat pentru aparitie anul acesta LEDA va publica si al doilea volum

Probabil la Gaudeamus.

Desi asteptarea nu va fi usoara volumul trei

Va fi la anul desi ma tem ca nu se stie daca vom mai apuca 2013 si nu din cauza apocalipsei ci din cauza lucrurilor pe care le traim acum.Vom trai si vom vedea!

Carti faine si care asteapta sa le citim,profitati de orice clipa pentru ca viata este al dracului de scurta.

posted by voicunike

You might also like

3 Comments

 1. avatar
  Flavian Petraru says:

  O fi viata a dracului de scurta, ceea ce e adevarat, dar cand situatia financiara nu-ti permite sa-ti iei cartile pe care ti le doresti, asta cum mai e?
  Astazi am facut un calcul si am vazut ca nu-mi permit sa-mi iau carti ce depasesc suma de 100 lei pe luna, de multe ori inghit in sec si o trec, cartea pe care mi-o doresc, in waitlist… Sincer, nu acuz acum ca ar fi prea scumpe cartile, dar raportat la castiguri o carte de multe ori ajunge la 10% din salar. Asta in caz ca ai un salar…

 2. avatar
  Oana says:

  Legat de cate carti ne permitem ma intrebam ce se mai intampla cu bibliotecile din Romania, cat de bine aprovizionate mai sunt. Eu trec zilnic pe langa Biblioteca Nationala, cea care se afla in constructie/renovare acum, la cum arata ma gandesc ca in maxim 1 an se va deschide. Logic ar fi sa aiba toate noutatile, cu ceva trebuie umplut monstrul de cladire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *