In sfirsit: LANSARE VORTEX

Astazi se lanseaza oficial ultima parte-VORTEX- dintr-o trilogie din care mai fac parte TURBION si AXA ,amundoua in traducerea meseriasa a dragii noastre TUSHA VERO, o traducatoare de exceptie care ne-a facut multe zile fericite, carti aparute la editura NEMIRA.

Iata ce spune autorul: „Uite ce a apărut la uşa mea de acum cateva zile! Un buchet foarte frumos de VORTEX-uri, în stare proaspătă de la tipografie şi cu-n îmbătător parfum  de carte noua, de pastă de hârtie şi cerneală încă proaspata” Suna al dracului de bine si sunt invidios pe cei ce citesc in engleza si mai au cumva Kindle sau Nook.

Astept cu nerabdare toamna cind sper ca va aparea si-n varianta romaneasca.Cartea va fi un adevarat soc pentru noi fanii acestei serii dar si o carte pe care o vom citi cu inima si sufletul la gura.Nu are rost sa va mai povestesc despre autor , eu cred ca este unul din cei mai mari povestitori de sf  din lume, cartile lui o demonstreza cu prisosinta.Partea rea este ca nici un editor de la noi nu „i-a cautat in coarne” ca lumea, ar fi unul din cei mai vandabili autori.

Nu uitati ca pe 12 iulie (mai este nitel) apare o alta delicatesa (de prea mult timp asteptata) Dans cu Dragonii.Sa deie domnul ca VINTURILE IERNII sa apara intr-un an sau doi pentru ca nu vreau sa mor si sa n-apuc sa termine seria scrisa de mos Martin, l-anu’ e apocalipsa 2012 nu-i asa?! 🙂

Iar astazi este ultima zi in care puteti beneficia de cea mai tare oferta de la MILLENNIUM BOOKS. Nu ratati cea mai frumoasa ocazie de a citi carti bune si minunate la un pret extrem de atractiv!

posted by voicunike

You might also like

4 Comments

 1. avatar
  Vero says:

  Mulţumesc mult pentru vorbele frumoase – şi sper că traducerea Vortex-ului o să ajungă tot la mine, dacă n-o fi fost încredinţată deja altcuiva… 🙂

 2. avatar
  mashinuta says:

  u acilea zici despre cartea in limba engleza sau in limba romana. ca le-am citit pe alea de la Nemira.ro si acuma am o lipsa.

  mashinuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: