Lecturi de Paste

De la un timp am cam lasat blogul pe tinjeala din doua motive , unul cel mai principal a fost lectura iar al doilea ca tot romanul am facut pregatirile pentru cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii – Pastele. Am avut parte anul acesta de cel mai linistit Paste de pina acum dar am si citit cea mai bestiala carte  care m-a lasat masca si m-a dat cu rotile pe spate, inca ma aflu sub imperiul de emotii si intrebari pe care mi-le-a izvodit aceasta carte: ALCHIMISTUL NEUTRONIC

Cind omenirea lupta impotriva celui mai aprig si perfid dusman, oare cine va cistiga razboiul?

Daca lucrurile merg bine sa speram ca pina la sfirsitul anului vom citi si cel de al treilea volum al trilogiei THE NIGHTS DAWN – THE NAKED GOD care incheie apoteotic acest razboi

Cit despre autor PETER F. HAMILTON nu va pot spune decit ca este unul din cei mai mari autori de sf nascuti vreodata,este genial iar talentul cu care scrie este nativ si superb.Fara sa cad in desuetitudine pot spune ca este de adevaratelea GRAND MASTER SF.

Printre alte carti citite pina acum sunt si doua de Leda care merita citite:

Furiosii

si Reginele Dragon

Si cireasa de pe tort in dulcele gen steampunk

HARTA TIMPULUI

E babana dar si al dracului de misto, nu ma asteptam sa gasesc un scriitor care sa iti mearga la inima ca Felix J. Palma.

Cu multumiri lui Horia saptamina asta am primit  numarul 3 din Galileo in care MICHAEL HAULICA are o nuvela absolut bestiala ” O huca in minunatul Inand” pe care cum am primit-o m-am si apucat sa o citesc .Lectura a fost delicioasa si m-a lasat cu acel gust nitel amar de „mai vreau” si „de ce s-a terminat asa de repede” pe care il gasesti la textele supermisto sau belea de belea -(asta-i special pentru un prieten drag) si dupa care ne dam in vint, aici ma refer la texte si carti.

Initial am fost circumspect dar si un pic neincrezator atunci cind am auzit de seria INSTRUMENTE MORTALE, dar dupa lectura primului volum ORASUL OASELOR, am fost cucerit definitiv si am devenit unul din fanii seriei.

Ii multumesc din inima marelui om Daniel pentru aceasta serie si ma delectez cu volumul doi

ORASUL DE CENUSA

In care lumea fiintelor supranaturale este rasucita si aratata diferit decit ne imaginam.

In curind o sa pun o lista cu cartile care vor fi sau vor aparea la tirgul de carte din 25-29 mai pentru a va face bugetul si sa nu care cumva sa taiati de pe lista carti, faceti ore peste program, cautati sponsorizari sau eventual jucati la loto! 😀

posted by voicunike

You might also like

6 Comments

  1. avatar
    oliviu craznic says:

    Huca din Galileo e super tare. Ma rog, mie imi place toate revista. Instrumente mortale e o serie deosebita, Leda e fara rival in domeniul urban fantasy. pt fanii acestui gen Instrumentele sunt un must. Celelelalte nu le-am citit, da abia astept sa pun mana pe Alchimistul neutronic si pe Harta timpului:)

  2. avatar
    Oana says:

    Si Harta Timpului e un must. Multumesc de recomandare, nu am mai citit de mult timp ceva atat de complex si interesant. Autorul este deosebit de talentat (traducatorul de asemenea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: