Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
REGELE dezlantuit! - Biblioteca lui Liviu

Face ce face si ne uimeste mereu cu prolificitatea lui si cu noi romane, STEPHEN KING a anuntat ca a terminat volumul 8 din seria TURNUL INTUNECAT

The Wind Through the Keyhole

Iata ce spune marele autor,text preluat de pe site-ul revistei SUSPANS si in traducerea celui mai mare traducator kingian MIRCEA PRICAJAN:

StephenKing.com are bucuria să anunţe Turnul Întunecat: Vântul prin gaura cheii.
Următorul episod al seriei este programat spre apariţie în 2012.

Dragi Cititori Fideli,

La un moment dat, pe când mustăceam cu varianta redactată a manuscrisului viitoarei cărţi în faţă (22.11.63, care apare în 8 noiembrie), am început să mă gândesc – şi să visez – din nou la Lume de Mijloc. Poveste principală a lui Roland şi-a ka-tet-ului său a fost spusă, dar am înţeles că exista cel puţin un gol în înlănţuirea naraţiunii: ce s-a întâmplat cu Roland, Jake, Eddie, Susannah şi Ete între momentul când părăsesc Oraşul Smaraldelor (la finalul Vrăjitorului şi globului de cristal) şi când îi regăsim la periferia lui Calla Bryn Sturgis (la începutul Lupilor din Calla)?

A avut loc o furtună, am decis. Una de-o neaşteptată şi aprigă intensitate. De genul celor la care billy-bumblerii precum Ete sunt deosebit de sensibili. Puţin câte puţin, o poveste a început să prindă formă. Am văzut un şir de călăreţi şi pe unul dintre vechii colegi ai lui Roland, Jamie DeCurry, ieşind din norii de praf alcalin stârniţi de-un vânt puternic. Am văzut o căpăţână retezată înfiptă într-o ulucă. Am văzut o mlaştină plină de pericole şi terori. Am văzut destul cât să-mi doresc să văd şi restul. Fără a mai lungi vorba, m-am întors să fac o vizită an-tet prietenilor mei. A rezultat un roman intitulat Vântul prin gaura cheii. E terminat şi mă aştept să fie publicat anul viitor.

N-am să vă spun multe dintre lucrurile noi ce ţin de Roland şi prietenii săi; vă spun însă descoperim destule detalii despre Lumea de Mijloc – atât din trecut, cât şi din prezent – pe care nimeni nu le ştia, nici chiar eu. Romanul e mai scurt decât Turnul Întunecat 2-7, însă e totuşi niţel mai lung decât primul volum – haideţi să-i spunem acestuia Turnul Întunecat 4.5. Nu va schimba viaţa nimănui, dar, Dumnezeule, ce bine m-am distrat!

– Steve King

Ce va pot spune cu certitudine este ca deja este la redactat, gata tradus volumul 4 VRAJITORUL SI GLOBUL DE CRISTAL si care va aparea in curind la editura NEMIRA

Pe surse va mai pot spune ca la Gaudeamus o sa avem si volumul 5 tot in traducerea maestrului MIRCEA PRICAJAN. Doamne ajuta sa fie sanatos si sa ne traduca tot ce a scris STEPHEN KING , ca tare buna treaba face!

Tot de la el am mai aflat de o carte care sunt sigur ca va face mult mai multe valuri decit UNDER THE DOME

Şi este un roman. Şi NU este niciuna dintre continuările preconizate. Şi a luat pe toată lumea prin surprindere.Omnivoracious anuntă acest viitor roman al lui Stephen King va fi comparabil ca dimensiune cu Under the Dome (apropiindu-se, deci, sau chiar depăşind 1.000 de pagini.Acest roman va fi lansat pe 8 noiembrie 2011.

În 22 noiembrie 1963, trei împuşcături au răsunat în Dallas,
Preşedintele Kennedy a murit şi lumea s-a schimbat.

Dacă ai avea şansa de a schimba istoria, ai face-o?

Indiferent de urmări?

Jake Epping, în vârstă de treizeci şi cinci de ani, predă limba şi literatura engleză la un liceu din Lisbon Falls, Maine, şi câştigă câţiva bani în plus ţinându-le cursuri adulţilor prin programul GED. Primeşte un eseu de la unul dintre elevii săi – o poveste sângeroasă şi sfâşietoare, la persoana întâi, despre noaptea din urmă cu 50 de ani când tatăl lui Harry Dunnning s-a întors acasă şi i-a ucis mama, sora şi fratele cu un ciocan. Harry a scăpat cu un picior strivit, dovadă stând chiar mersul său şontâcăit.

Nu peste mult timp, Al, prietenul lui Jake, care conduce bufetul din localitate, divulgă un secret: camera lui de depozitare este un portal spre anul 1958. Îl convinge pe jake să pornească într-o misiune nebunească – cu atât mai mult cu cât ea este într-adevăr posibilă – de a încerca să preîntâmpine asasinarea lui Kennedy. Astfel începe noua viaţă a lui Jake în persoana lui George Amberson şi noua sa lume dominată de Elvis şi JFK, maşini americane mari şi dansuri şcolăreşti, de un tânăr singur şi tulburat pe nume Lee Harvey Oswald şi o frumoasă bibliotecară de liceu pe nume Sadie Dunhill, care devine dragostea vieţii lui Jake – o viaţă care transgresează toate regulile normale ale timpului.

Ideea centrală o reia pe cea din Zona Moartă, roman superb pe care il citesc in prezent,si nu incetez sa ma minunez de cit de misto scrie REGELE


Pentru final v-am pastrat o poza extraordinara si care imi place enorm de mult

Hai sa ne bucuram pentru ca a venit primavara iar REGELE ne-a adus bucurii in sufletul nostru de cititori patimasi.

One thought on “REGELE dezlantuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *