Serial SF:Episodul 11 Inceput de mileniu

Iata ca dupa o lunga perioada in care s-au petrecut multe lucruri uimitoare, reiau serialul care consacra tot ce a aparut intr-un an sau altul in materie de sf&f.Inceputul anului 2000 m-a gasit cum altfel, la munca dar pe 19 ianuarie mi-am scos pirleala si am facut un chef monstru cu toti colegii mei ,nu vreau ever sa va ginditi ce a iesit ,cert este ca m-am simtit fericit iar acasa cu invitatii mei si cu familia m-am simtit in al noulea cer,deh!,implineam 30 de ani iar viata era atit de frumoasa incit o iubeam pina la lacrimi. Prin casa mea incepea sa se simta oarece prinos iar lucrurile chiar mergeau bine,am pus cit de cit la punct casa dar si am tinut-o in petreceri,inca nu era atit de rau ca acum si viata avea un altfel de ritm.

In schimb pe planul aparitiei cartilor se simtea inceputurile erei negre a sf&f -ului romanesc,Nemira scotea doar trei titluri iar editura Image disparea definitiv de pe firmament in acel an fatidic 2000; noroc cu editura Lucman , editura Rao si cu editura Antet care tineau stindardul sus; Teora aparea doar cu un titlu dar si cu un autor situat la limita imposibilului -Greg Egan, Univers ne propunea autori de care habar nu aveam iar PROLOGOS il propunea cu un roman stralucit pe marele autor LIVIU RADU.Cam asta era in mare peisajul anilor 2000 de altfel tumultuosi si plini de surprize, lista integrala cu aparitiile din acel an o va furniza Bebe al doilea fan sf.

Integrala aparitiilor Nemira poate fi consultata aici

Belea de autor si o belea de carte!

Carte beton dar si cu profunde implicatii umane.Doar o carte din acel an publicate in romana de acest autor.

My precious! Suna a aducere aminte, nu-i asa?

Adulata dar si cea mai tare trilogie Furnicile prin cartea tiparita la Lucman, Revolutia Furnicilor incheie ceea ce Nemira nu a reusit , un sfirsit fantastic dar si de ce nu ? un nou inceput.

Am sa va las in continuare pe mina lui Bebe cu lista completa a aparitiilor pe anul 2000,un an care insemna un pic mai putin pentru unii sau un pic mai mult pentru altii.Voi reveni si cu o surpriza daca timpul imi va permite.

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *