LEDA tureaza motoarele!

Doar un pic de asteptare si-n curind vom putea citi un fantasy ca lumea,un fantasy care sunt sigur ca o sa va placa si o sa va incite la maximum.Este o carte absolut minunata si asta pe bune.In nici un chip nu trebuie ratata aceasta carte.

SERIA INSTRUMENTE MORTALE

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, o acţiune plină de suspans, ritm alert, imaginaţie şi originalitate!

ORASUL OASELOR CASSANDRA CLARE

Tot ce mai am de adaugat este un indemn  sa cititi aceasta carte,sigur ma veti felicita!

Anuntate mai demult iata ca in sfirsit lucrurile intra pe fagasul normal si vom putea citi in luna lui martisor trei carti super:

GENE WOLFE-CITADELA AUTARHULUI. De abia astept sa citesc continuarea aventurilor lui Severian.


FURIOSII de DAVID MOODY– in traducerea sotilor Ghidoveanu, ne prezinta o societate izbitor de asemanatoare cu a noastra dar afectata de ceva care da peste cap toata viata protagonistilor. A nu se rata!

REGINELE  DRAGON- TRACI HARDING  Am citit cu interes primul volum si chiar mi-a placut , a fost o lectura vioaie si foarte interesanta.Amestec de magie si fantastic primul volum,m-a stirnit tare de tot al doilea volum si de abia astept sa-l citesc.

Pentru cei care au citit Daruri ,am o veste buna : in curind va aparea

VOCILE ne asteapta!

Dupa ce m-am delectat cu HAWKSMOOR iata ca PETER ACKROYD vine cu un nou roman superb.Fara doar si poate trebuie citit!

Intriga si o societate medievala,lupte si mistere si toate astea se petrec pe o nava uriasa lansata de oameni spre stele.Sunteti curiosi?

Volumul doi dupa spusele cuiva o sa-mi placa si mai mult,asa ca nu pot decit sa vi-l recomand si eu la rindul meu.O sa ne omoare asteptarea ,dar tot raul spre bine.

NU UITATI MAI SUNT 12 ZILE pina la terminarea concursului LEDA!


Si stati aproape pentru ca am trei mari surprize pentru voi  si credeti-ma nu vreti sa le ratati!

posted by voicunike

You might also like

11 Comments

  1. avatar
   daniel says:

   La fel ar face si Ackroyd, ca e pus alaturi de ceilalti (inclusiv ca e pus alaturi de Le Guin si de Wolfe). Si probabil rationamentul e valabil pentru fiecare dintre autori, care se considera cineva pe domeniul lor. Dar inteleg ca e o informare globala despre oferta lunii martie, nu o incercare de taxonomie. Comentariul tau e putin pe langa.

 1. avatar
  I.Cosmin says:

  Daca nu vorbea Mayer ,nu se putea face o reclama calumea. Infine.Cartile par interesante si ,HAWKSMORE ,e un roman S.F. -fantasy?(intreb ca sa stiu daca sa-l cumpar sau nu).Sa speram ca nu mai dureaza mult si termina seria lui G.Wolfe.
  P.S. : Ma bucur ca nu mai e nici un vampir:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: