Leda,Leda si iar Leda

In curind la editura Leda va aparea o carte atit de asteptata dar care sper sa incheie de data asta in mod rezonabil aventura eroilor indragiti din primele doua volume,pe care va invit sa le procurati de la editura LEDA,editura care a avut curajul de-a publica aceste bestsellere.Rar imi este dat sa citesc cu asemenea ardoare si pe nerasuflate asemenea carti,asa au fost primele doua volume ,ma refer la CARTEA FARA NUME  si OCHIUL LUNII si sunt sigur ca CIMITIRUL DIAVOLULUI ma va da pe spate

Cimitirul Diavolului este o portiune de desert. Singurele cladiri locuite sunt o mica benzinarie de pe marginea drumului si un hotel urias, unde se tine concursul de cantat Inapoi din Morti, in cadrul caruia concurentii se iau la intrecere imitand celebritati moarte. Numai ca cineva ii ucide unul cate unul… Si mai sunt si alti ucigasi prin zona – dar si zombies… Cuprinzand personaje din “Cartea fara nume” si “Ochiul lunii”, acesta este un spectacol in care totul este permis si la care oricine poate participa. Nici chiar juratii nu sunt ceea ce par a fi. Sanchez, Elvis, Mystic Lady, o ceata intreaga de staruri rock moarte si, desigur, Bourbon Kid se indreapta spre Hotel Pasadena pentru ceea ce este, literalmente, cel mai dur reality-show din cate au existat vreodata. Vor fi zdrobite visuri, se vor incheia pacte si se va varsa mult sange. “Cimitirul Diavolului” este un fascinant nou capitol al seriei autorului fara nume, un roman care promite a fi cel putin la fel de sangeros, dinamic si palpitant precum cele de dinainte. Nu-l ratati!

Iar ca sa fiu si mai bun cu voi, in curind voi anunta o surpriza de proportii pentru Bookfest,o carte simbol care va aparea la LEDA.

Later edit:

Iata ca surpriza a fost dezvaluita

FLASHFORWARD apare la editura LEDA , la tirgul de carte BOOKFEST 2011 desfasurat intre 25-29 MAI

Se vede ca mai sunt si alti fani care asteapta aceasta carte cu nerabdare. 🙂 Catalin Maria mi-a luat-o inainte cu dezvaluirile. 🙂

posted by nicu

You might also like

5 Comments

  1. avatar
    crocodilu says:

    Zi-mi si mie de ce ne amagesti cu chestii d’astea :(. Ori zici din prima ce stii ori nu ne mai zici deloc. Ca doar n-o fi secret de stat, lansare de Windows 8, iPhone5, SGS3 sau mai stiu eu ce. N-ai semnat cu ei vreun NDA, nu ?

    Zi-ne, zi-ne, zi-ne, zi-ne, zi-ne, zi-ne, zi-ne, zi-ne, zi-ne, zi-ne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: