Multi ani si multe carti Nicu!

Nicu aka voicunike este fanul SF numarul 1, este omul care se implica in tot ce este legat de sf si ii place  al naibii de mult tot ceea ce face.Respira sf&f dar si pune inima si suflet in aceasta ‘literatura de nisa’ cum zic unele guri rele.Sefist convins dar si un cititor  inrait isi doreste sa apara cit mai multe carti SF&F  pe plaiurile autohtone.

Astazi este ziua lui de nastere,sa-i uram LA MULTI ANI! Si la cit mai multe carti! Nu ca nu ar avea, dar stiu ca tinjeste dupa multe carti sa apara  si poate ca dorinta ii va fi ascultata ca un dar de ziua lui.Cred ca sefeul romanesc ar fi fost mai sarac daca nu exista un asemenea om minunat.Sa ne traiesti ca tare ne trebuiesti Nicule!

Aici fericit in raiul cartilor.

Alaturi de ceilalti doi fani SF-Bebe si Liviu.

Un cal si  un pistol ii mai trebuia! 😀

Relaxat la o petrecere!

Alaturi de familie.

Fani SF la Giotto.

Sarbatoritul nostru de azi!

Nu ne ramine pe final decit sa-i uram din inima LA MULTI ANI NICU! si parafrazindu-l Fie ca zeita Fortuna sa te cocoseze anul acesta!

Later edit: Am implinit 41 de ani si sunt mindru ca iubesc SF&F dar si pe voi dragii mei prieteni!

You might also like

26 Comments

 1. avatar
  voicunike says:

  Va multumesc din inima si din suflet ca tare imi sunteti dragi pentru urari! Sa ne dea dumnezeu o gramada de carti bune , norocul sa fie de partea noastra si sa avem parte numai de impliniri! Sa-mi traiti si voi dragii mei!

 2. avatar
  doru says:

  Cam tirzior am vazut postarea dar cred ca pot sa-ti zic si eu La multi ani,cit mai multe bloguiri si carti SF citite.Spor la gratar si bere!

 3. avatar
  voicunike says:

  Va multumesc inca o data din inima si din suflet pentru urari! Sa sfiriie gratarelul, carti sa fie din belsug: asta da viata! Iar din partea mea va daruiesc o inima mare de FANSF ca tare imi sunteti dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *