Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Vine APOCALIPSA ?! - Biblioteca lui Liviu

Nu stiu ce sa mai spun dar  va las placerea de a citi acest comunicat si sa decideti.Eu unul sper ca pina atunci sa apuc sa  citesc toate cartile SF&F aparute 🙂 !

OZN-EURI ASTEPTATE IN 2012 PE PAMINT

Washington- Trei gigantice Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN), cu o lungime de zeci de kilometri, se îndreaptă în prezent spre Pământ.

Potrivit calculelor făcute de oameni de ştiinţă, aterizarea OZN-urilor pe Terra ar putea interveni la mijlocul lunii decembrie 2012.

Aceasta dată coincide cu sfârşitul calendarului Maya, potrivit portalului the.dailybizarre. Anunţul privind apropierea OZN-urilor de Terra a fost făcut de câţiva oameni de ştiinţă din cadrul organizaţiei SETI – un proiect destinat căutării inteligenţei extraterestre.

Aceştia susţin că invazia extratereştrilor este absolut reală, iar agenţia spaţială americană NASA ar încerca să ascundă de populaţie această informaţie importantă.

Potrivit astrofizicianului Craig Kasnov, o serie de obiecte foarte mari se apropie de Pământ, dintre care unul are forma cilindrică, iar un altul, sferică. Pentru o confirmare a spuselor sale, savantul le recomandă scepticilor să caute pe Internet hărţile online spaţiale interactive şi să introducă coordonatele OZN-urilor gigantice.

Primul mare obiect poate fi descoperit la coordonatele 19 25 12 – 89 46 03, al doilea /cilindric/- la 16 19 35 – 88 43 10, al treilea /sferic/ – la 02 26 39 – 89 43 13. Anunţul a suscitat reacţii diferite: unii consideră că extratereştrii vin să salveze pământenii de vreo nenorocire teribilă care ar putea apărea în cazul în care predicţia Maya despre sfârşitul lumii în 2012 se va adeveri; alţii îi suspectează pe călătorii din spaţiu de intenţii agresive. ‘Vom trăi şi vom vedea’, rezumă Craig Kasnov, adăugând că toate cele trei OZN-uri vor putea fi văzute în curând cu telescopul.

Sa vedem ce va mai fi dupa 2012, dar in mod sigur NASA ne pregateste pentru intilnirea de gradul 3 cu conferintele pe care le sustine de la un timp incoace. Fie ce o fi  dar pina atunci Leda va fi scos o gramada de carti , iar Millennium Books va termina de scos seria COMPANIA NEAGRA si DUNE,  si Nemira va termina seriile incepute, doamne ajuta!

posted by voicunike

15 comentarii la „Vine APOCALIPSA ?!

 1. De fapt conferintele NASA din ultima vreme au fost pe tema unei descoperiri care ar trebuit (intr-o lume normala) sa devina cea mai tare stire a anului. In schimb mai multa lume se preocupa de aceste teorii ale conspiratiei decat de dezvaluirea facuta de NASA: s-a descoperit intr-un lac in Colorado (sper ca am retinut bine,dar sigur era lac) o forma de viata al carei ADN e complet diferit de cel al tuturor speciilor de pe Pamant (are arsenic in loc de fosfor in structura ADN-ului).

  Cat despre 2012: nu era vorba ca vine o planeta ascunsa spre noi,si in curand o sa o vedem cu ochiul liber? Acum s-a transformat in 3 OZN-uri, pe care evident ca o sa le putem vedea „in curand”.

 2. e greu de crezut totusi…sursele nu sunt tocmai cele mai serioase….desi…daca ar fi sa fie asa….e evident ca nu s-ar spune…:)

 3. Eu nu cred in asa ceva. In fiecare secol apare cate unu care prezice sfarsitul lumii si nu se adevereste nimic.Recunosc, mie mi-ar place ca lumea sa dispara, insa ar fi prea frumos sa se si intample acest lucru. Iar in existenta extraterestrilor nu cred deloc

 4. @ jeje Partea bună e că ne ducem acolo unde se duce şi Martin, poate citim pe dincolo. 🙂
  @ Mihnea Eu-mi amintesc de experimentul de la CERN, atunci a fost cât pe ce să ne mănânce gaura, aia neagră, normal. Iar acum vine ozeneii să ne scarpine, pardon, salveze.
  @ nea caisă Numai încearcă să se termine, dar se gată şi asta, cândva. Poate chiar în 2012
  @ Oliviu eu am auzit că s-au înhăitat cu jem’hadarii şi vin în interes de serviciu. Au aflat de la Ferengi că avem cel mai bun lapte bătut din partea asta a galaxiei.
  @ endymion Garantez cu mâna pe inimă că sursele ( de zvonuri) sunt cât pot fi de serioase
  @ Păcat că nu crezi în existenţa extratereştrilor…Îi dezamăgeşti pentru că ei cred în existenţa ta.

  Părerea mea?
  Dacă vin în sensul ca se deplasează către noi în loc să folosească o tehnologie care sa le permită deplasarea în salturi prin univers, atunci nu avem de ce să ne facem griji. Viteza cu care se pot deplasa astfel este limitată, chiar dacă s-au apropiat de viteza luminii atunci pot ajunge mai devreme dar… tot mai este o problemă:dacă vin la noi atunci trebuie să frâneze. Iar asta ia timp, ceva mai mult de doi ani, dacă nu vor să se facă terci.
  Dacă totuşi informaţia este reală, adevărată, atunci poate îmi explică şi mie cineva următoarele: de ce omul de ştiinţă care i-a descoperit nu a dat informaţii complete? Cunoaşte poziţia aparentă a obiectelor, chiar şi dimensiunea lor…dar nu ne zice cu ce viteză se deplasează şi la ce distanţă de noi se găsesc acum. Nu ne zice nici din ce material este construită nava, deşi ca om de ştiinţă ar fi trebuit să cunoască termenul de analiză spectrală, iar asta se poate efectua în cazul oricărui obiect observat. Ar putea sa ne informeze şi dacă obiectele se deplasează cu o viteză constantă ori au început deja frânarea, dacă nu cumva acum accelerează.
  Precum a spus marele poet antic grec, Athletico Madrid : oamenii deştepţi sunt incredibil de proşti uneori.

 5. „Potrivit calculelor făcute de oameni de ştiinţă, aterizarea OZN-urilor pe Terra ar putea interveni la mijlocul lunii decembrie 2012.”…..si…daca nu aterizeaza….ce sa facem…autostopul ?:P
  P.S. ….s-ar putea sa fie Mos Craciun, Mos Nicolae si Mos Gerila.

 6. Si daca intre timp au frinat si acum merg cu o viteza, ca sa zic asa, de croaziera pina ajung la noi? Sau o ipoteza si mai tulburatoare= s-au trezit din somnul criogenic si acum descopera cu uimire o lume totally fucktup, adica noi? ! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *