ANIVERSARE

Astazi blogul nostru implineste un an de la lansarea in apele internetului.De-a lungul acestui rastimp blogul nostru a crescut ca fat-frumos si a venit mereu cu stiri si informatii din si despre SCIENCE FICTION si FANTASY.

Speram ca prin acest blog sa va fi molipsit si pe voi cu dragostea noastra imensa pentru SF&F.Pentru viitor ne-am propus sa continuam serialele incepute,vom publica o serie de interviuri cu sefisti convinsi si nu numai, si vom avea stiri si informatii proaspete mereu.

Dragii nostri bucurati-va alaturi de noi fansf  si sprijiniti-ne sa contribuim la propasirea SF&F pentru ca in definitiv  the future sounds good.

Cu prietenie Nicu,Bebe si Liviu!

You might also like

31 Comments

 1. avatar
  crocodil says:

  Parcurg blogul aproape zilnic de cand v-am descoperit. Astfel dupa 20 de poze sf m-ati determinat sa ma pun pe citit . Chiar merita, ma bucur ca existati! Astept un semn de la voi pe mail.

 2. avatar
  voicunike says:

  Va multumim din suflet si din inima ,sincer sunt atit de coplesit de emotie incit imi vine sa va imbratisez pe toti, sinteti cei mai tari!
  We love you all ! :-*
  Traiasca netul si sefeul care ne-a unit! 🙂
  Inconjurati de atitia prieteni dragi suntem in paradis de bucurie,inca odata va multumim si va iubim!

 3. avatar
  lascu cosmin says:

  la multi ani
  eu nu de mult v-am descoperit.
  cat despre mine scriu prima carte sf si vreu sa o public,dar pana atunci mai este din pacate nu am gasit aprope pe nimeni care sa ma ajute.
  mesengerul meu este:lascucosmin2000-in caz ca stie cineva o pagina sf romana unde sa postez si eu un fragment din cea ce am scris.

 4. avatar
  capricornk13 says:

  domnilor, cu mii de scuze de intarziere va urez extrem de multi ani de bloggerit, de citit, de comentat si de bucurat de viata! va multumim frumos! 🙂

 5. avatar
  voicunike says:

  Dane aici ai cea mai mare dreptate! Cu ocazia implinirii unui an de blogereala BEBE SE ANGAJEAZA SA FACA CINSTE CU O BERE LA ORICINE POSTEAZA AICI UN COMENTARIU!
  Dane cu o bere fac si eu cinste pentru ideea care mi-ai dat-o! 🙂

 6. avatar
  bebe says:

  Onorabilul domn Nicu a citit prea multe S.F.-uri si a uitat ca noi traim intr-o distopie{ catastrofica}, nu intr-o utopie! 😀
  Mii de multumiri pentru urarile voastre si speram sa va dam noi motive pina la urmatoarea aniversare!
  @Ionutz:Multumim multumim multumim, tare tare tare, mult mult mult !!! 😀 😀 😀
  @Doru: Da! Dam si bere{horribile dictu} bruna! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: