I’m back!

Iata ca dupa o perioada in care am avut multe probleme medicala si toate pornind de la o pirdalnica de masea pot spune ca sunt back in biznis! Astazi am reusit dupa citeva saptamini de dureri sa elimin cauza adica maseaua, fi-r-ar ea afurisita sa fie! si pot spune ca ma simt  mai bine stiind ca nu voi mai avea probleme cu maseaua.Din cauza unei masele de Paste nu am putut savura bucatele traditionale si nici nu am putut sa beau decit suc ,in schimb m-am indopat cu antibiotice cit sa doboare un regiment de soldati,de abia dupa radiografii am descoperit ca aveam si o sinuzita rebela  care a necesitat  internarea in spital.Dupa doua punctii, sa stiti ca nu sunt chiar nasoale dar dupa este belea,am inceput in sfirsit sa ma simt ca un vultur eliberat din cusca si care a gasit tariile cerule iar.Vreau sa remarc cu aceasta ocazie si calitatea serviciilor medicale precum si profesionalismul medicilor,asistentelor si infirmierelor,traind in Romania am avut o conceptie gresita si eronat indusa de presa despre actul medical cu ocazia asta am descoperit ca lucrurile s-au schimbat enorm de mult fata de ultima data cind am fost in spital si asta acum  18 ani,serviciile medicale sunt de calitate si bune.

Pot spune ca toata aceasta aventura a avut si partile ei bune,prin amabilitatea domnului Costel Rangu am primit o gramada de carti de la Nemira pe care le-am citit cu fervoare si care au fost extrem de frumoase si bune.Avind spitalul aproape de mine mi-am permis si niste escapade pina acasa de cite o jumatate de ora numai si numai sa ma conectez la ultimele aparitii de la Nemira,Leda si Millennium Press si am avut placerea sa vad noua Odisee Spatiala intr-un format hardcover pe care citiva circotasi au si inceput sa-l blameze.

Cred ca este cea mai inspirata reeditare si una din cele mai faimoase serii! A.C. Clarke a fost  MARE!  Mai mare si mai bun decit Asimov,nu credeti?!

In curind am sa revin cu noi postari si noi amanunte despre viitoarele aparitii de la diverse edituri.Stay toons!

posted by voicunike

Later edit: Se pare ca bunul meu prieten Horia a vazut in viitor cind a publicat la MillenniumPress  Cronicile Apocalipsei:

Da!  😀  si eu ma numesc supravietuitorul.

De la un prieten foarte drag(uite ca dumnezeu mai asculta si rugile fanilor oropsiti de atita asteptare) am primit cea mai minunata veste! ORCII RUULLZ!

Cred ca cea mai buna terapie din lume post recuperare este primirea vestilor bune IAR DESPRE ACEASTA CARTE POT SPUNE CU MINA PE INIMA CA ESTE EXCEPTIONALA! ENJOY!

You might also like

3 Comments

  1. avatar
    voicunike says:

    Hai mai Horia nu ma mai necaji! 😀 Sunt doar ORCII volumul 2,pina si titlul este foarte fain =Legiunea Tunetului.
    Eu unul sunt incintat si entuziasmat pina la dumnezeu si o treapta mai sus ca apare ,asteptarea mea cruda a luat sfirsit! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: