Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
10 cărți de neuitat pentru copii din colecția „Ap!olodoria” de la Editura ap! - Biblioteca lui Liviu

10 cărți de neuitat pentru copii din colecția „Ap!olodoria” de la Editura ap!

Publicat pe De Liviu Szoke

Editura ap! aduce un univers de povești magice și lecții de viață pentru micuții cititori, prin intermediul Ap!olodoria, o colecție specială de cărți pentru copii și adolescenți, menită să le deschidă uși spre aventuri extraordinare, să le stimuleze imaginația și să le transmită valori esențiale. Aceste cărți nu doar că îi vor încânta pe cei mici, dar le vor hrăni imaginația și sufletul, ajutându-i să descopere valori esențiale și să se bucure de minunile din jurul lor.

Prin intermediul acestor cărți captivante, cititorii tineri pot explora lumi fantastice, pot învăța despre valori morale și pot dezvolta abilități de gândire critică, toate într-un mod distractiv și educativ. Astfel, ap! își continuă misiunea de a inspira cititorii de toate vârstele, prin povești educative, pline de tâlc. Ap!olodoria: împreună creștem cititori, pagină cu pagină. Colecția cuprinde 25 de povești educative ilustrate atrăgător și este în continuă creștere, pentru a veni atât în sprijinul copiilor, cât și în sprijinul părinților și al bunicilor. 

Iată câteva dintre poveștile din colecția „Ap!olodoria”, care vor completa biblioteca micilor cititori:

O lectură care ajută copiii să trăiască conform principiilor de responsabilitate, planificare, respect pentru alții, muncă în echipă și echilibru.

Povestea emoționantă a unui câine-lup pe nume Simba, care învață să nu se dea bătut.

O carte plină de versuri și imagini colorate, care aduce împreună bunicii și nepoții.

O cărticică cu ilustrații frumos colorate și cuvinte atent alese pentru a răspunde la întrebarea „Cum este Dumnezeu?”.

O poveste despre un urs morocănos și singuratic, care își găsește fericirea în lucruri mici.

O carte nemaipomenită și foarte apreciată la nivel internațional, care inspiră copiii să își recunoască unicitatea și puterea interioară.

O carte interactivă care implică cititorul în desfășurarea poveștii, cu care părinții și copiii se vor distra pe cinste.

O altă carte importantă semnată de Dr. Wayne W. Dyer, cu lecții despre valoarea personală și gestionarea banilor.

O poveste despre percepțiile și gândurile copiilor.

Povestea unui băiețel care învață importanța depășirii scuzelor pentru a-și atinge potențialul.

Cărțile menționate pot fi achiziționate cu o reducere de 40%. Pachetul poate fi achiziționat accesând următorul link: Pachet 10 cărți pentru copii.

Luna copiilor vine cu multe surprize pe site-ul ACT și Politon!

Pe lângă acest pachet special, vă invităm să explorați și alte pachete și promoții dedicate celor mici, disponibile pe site-ul nostru. Luna copiilor aduce bucurii nenumărate și ocazii unice de a oferi daruri de mare valoare micuților voștri. Descoperiți întreaga gamă de oferte și surprize pe site-ul ACT și Politon.

Dacă vreți să sădiți frumosul în mintea copiilor voștri, oferiți-le cărți. Cărțile sunt cheia spre lumi magice și calea către a deveni mici supereroi!

***

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți. 

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: https://actsipoliton.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/

Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/

YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *