Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Crime Scene Press la Bookfest 2024 - Biblioteca lui Liviu

Vă invităm cu drag să descoperiți universul captivant mistery & thriller alături de Crime Scene Press, singura editură din România dedicată exclusiv genului! Librarii editurii vă așteaptă la Salonul Internațional de Carte Bookfest cu titluri proaspăt ieșite de sub tipar, care te vor ține captivat de la prima și până la ultima pagină. În perioada 29 mai – 2 iunie, la Romexpo, pavilionul B2, te așteaptă cărți la prețuri prietenoase, reduse cu până la 50% și multe surprize! Intrarea este liberă!

Noutăți Bookfest 2024

Printre vedetele acestei ediții se numără seria „Clubul Crimelor de Joi”, de Richard Osman, senzația literară care urmează a fi ecranizată cu o distribuție de excepție: Helen Mirren, Pierce Brosnan și Ben Kingsley. Iar asta nu este tot. Fanii lui Ragnar Jónasson se vor bucura să descopere la stand romanul proaspăt ieșit de sub tipar, Furtuna de zăpadă, finalul trepidant al popularei serii Dark Iceland.

Dennis Lehane – Mici binecuvântări
Boston, vara caniculară a lui 1974. Într-o seară, o adolescentă dispare fără urmă. În aceeași seară, un tânăr de culoare e găsit mort. Pe fondul lunilor caniculare când procesul de desegregare a
școlilor din oraș a explodat în acte de violență, romanul de față prezintă infracționalitatea și lupta pentru putere într-un mod brutal, viu. O lucrare hipnotizantă și emoționantă.

Simone St. James – Cartea cazurilor nerezolvate
Când Shea, o bloggeriță pasionată de true crime, o întâlnește pe protagonista celui mai celebru caz de crimă din localitate, succesul pare asigurat. Numai că lucrurile nu sunt deloc limpezi, iar
când Shea pornește în căutarea adevărului. Dar cineva – sau ceva – vrea să apere cu orice preț secretele pe care le ascunde conacul familiei Greer. Chiar cu prețul unei alte crime.

Anders de la Motte, Måns Nilsson – Noaptea, toate pisicile sunt negre.
Al doilea volum al seriei Crimele din Österlen, după O casă mortală. Österlen se scaldă în soarele verii și tocmai începe cel mai mare târg de antichități din localitate,
pentru amatori și specialiști deopotrivă. Doar că, în agitație, neobservat de nimeni, unul dintre cei
mai celebri și în același timp nesuferiți anticari este ucis. Vinston și Esping își unesc forțele ca să
descopere ce comoară ascunsă ar merita să ucizi pentru ea.

David Baldacci – Numai minciuni
Mickey Gibson este o fostă polițistă care jonglează acum între creșterea copiilor și slujba ei la ProEye, o firmă de investigații care îi vânează pe cei care comit fraude fiscale majore. Într-o zi, primește o solicitare stranie: să inventarieze bunurile din conacul unui traficant de arme. Zis și făcut, doar că există o problemă: la fața locului găsește un cadavru, traficantul de arme nu există, iar persoana de la ProEye care i-a dat însărcinarea este și ea fictivă.
Mickey se pomenește angrenată într-o cursă a minții împotriva unei necunoscute la fel de genială ca ea, ale cărei obiective sunt pe cât de misterioase, pe atât de mortale.

Tess Gerritsen – Refugiul spionilor
Fosta spioană Maggie Bird duce o existență liniștită la ferma unde s-a retras, încă apăsată de gândul la întâmplările care au forțat-o să iasă din joc. Asta până într-o zi când în fața casei găsește trupul unei femei și își dă seama că este vorba despre un mesaj de la vechi dușmani care nu au uitat de ea. Apelând la cercul ei de prieteni, cu toții foști agenți CIA, Maggie încearcă să-și salveze viața. Drumul o va purta pe firul amintirilor dintr-o altă viață, între Bangkok, Istanbul, Londra și Valletta, deschizând și răni care abia începuseră să se vindece.

Ann Cleeves – Seara cea mai neagră
Un nou roman cu Vera Stanhope
În toiul iernii, Vera descoperă o mașină abandonată la marginea drumului. Portiera e deschisă, șoferul nu se zărește nicăieri, dar pe banchetă a fost abandonat un bebeluș. Îngrijorată ca micuțul să nu înghețe, Vera îl ia cu sine și ajunge la Brockburn, casa în care a crescut chiar tatăl ei. Înăuntru, petrecerea e în toi. Dar afară, în zăpadă, o tânără zace moartă. Să fie ea mama copilului? Ce i s-a întâmplat? Vera are un caz nou.

Ragnar Jónasson – Furtuna de zăpadă – Finalul trepidant al seriei Dark Iceland
O fată de nouăsprezece ani cade de la balcon pe strada principală din Siglufjörður. O însemnare derutantă din jurnalul ei sugerează că e posibil să nu fi fost un accident. Când un bătrân dintr-un azil din localitate scrie la nesfârșit pe pereți mesajul „A fost ucisă”, devine limpede că la mijloc se ascunde ceva mai sinistru. Înainte ca orașul să fie blocat de furtuna de zăpadă, Ari Thór Arason pleacă în căutarea unui adevăr cumplit.

Vă așteptăm cu drag la standul Crime Scene Press!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *