Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Club de carte Paladin #57: Dmitri Gluhovski - Metro 2034 - Biblioteca lui Liviu

Club de carte Paladin #57: Dmitri Gluhovski – Metro 2034

Publicat pe De Liviu Szoke

Pe 24 mai discutăm online despre romanul „Metro 2034” de Dmitri Gluhovski (traducere din limba engleză de Laura Ciobanu), apărută la Editura Paladin în 2024.
Vineri, 24 mai, Liviu Szoke, moderatorul clubului nostru de lectură, vă așteaptă la o discuție online despre cartea „Corabia zeiței Ishtar”.
Pentru a participa:
– trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook/ Instragram Editura Paladin. Vom stabili acolo pașii următori.
– data limită pentru înscriere este 24 mai (inclusiv).
– locuri disponibile: 15
Sinopsis „Metro 2034”:
Anul 2034 îi găsește pe supraviețuitorii catastrofei nucleare tot în tunelurile moscovite. La suprafață nu se poate încă trăi, iar în subteran coșmarurile au prins viață – creaturi stranii devorează tot ce le iese în cale, un virus incurabil amenință să pună stăpânire pe întregul metrou, iar oamenii încep să piardă lupta cu monștrii din ei. În peisajul apocaliptic câteva suflete naive încă mai cred în miracole.
Volumul e disponibil pe site, cu reducere: https://www.editura-paladin.ro/info/carte/metro-2034

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *