Semnal editorial 656: Shalini Boland – Surpriză la altar

lice și Seth trăiesc o poveste de dragoste perfectă. Doctorul chipeș și frumoasa lui logodnică sunt bogați, bine văzuți și făcuți unul pentru celălalt, spre admirația și invidia tuturor prietenilor. Alice abia așteaptă ziua nunții lor de vis. Dar când ajunge la altar, mireasa nu-l recunoaște pe bărbatul care așteaptă să se căsă torească cu ea. Când acest străin insistă că este Seth, viitorul ei soț, întreaga congregație pare să fie de acord. Chiar și părinții ei încearcă să o convingă pe Alice să meargă până la capăt cu nunta.

Pe măsură ce se instalează panica, lumea lui Alice se destramă. Unde este adevăratul Seth și de ce au dispărut toate urmele lui din viața ei? Temându-se că-și pierde mințile, Alice pornește să descopere adevărul și să scape din coșmarul pe care îl trăiește. Dar cu toată lumea din jurul ei convinsă de falsul Seth, cum poate spera să-l găsească pe bărbatul pe care îl iubește?

„Acest roman trepidant și plin de suspans m-a atras în atâtea direcții, încât am simțit că sunt prinsă într-un roller-coaster. Tocmai când credeam că am dezlegat un strat de mister, a ieșit la iveală o altă descoperire care m-a zguduit din nou. Legați-vă centurile de siguranță, vă așteaptă o adevărată aventură!” SAMMIA HAMER, director editorial Amazon Publishing

Data Apariției: 20 mai 2024
Colectie: Buzz Books
Autor(I): Shalini Boland
Traducător: Dana-Ligia Ilin
Tip Coperta: Broșată
Format: 130×200
Numar Pagini: 320
ISBN: 978-630-319-914-6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *