NEZUMI by Nemira și Armada anunță titlurile preferate ale participanților de la East European Comic Con

Publicat pe De Liviu Szoke

Între 19 și 21 aprilie, NEZUMI by Nemira, primul imprint manga în limba română, dar și echipajul Armada powered by Nemira, imprintul dedicat literaturii SF, Fantasy si Thriller, au participat la East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale TV, Sci-Fi și fantasy, Gaming, cultura japoneză, Anime, Manga, jocuri de societate și, nu în ultimul rând, tehnologie.

Pasionații de lectură au fost încântați să descopere cele mai noi titluri manga. Nu întâmplător, acestea se numără în topul vânzărilor li preferințelor cititorilor. Astfel locul 1 în topul NEZUMI se află „Atacul titanilor” Omnibus 3 (Volumele 5 și 6), urmat îndeaproape de „Atelierul Vrăjitoarelor” Volumul 2  și              „Justițiarii din Tokio” Omnibus 2 (Volumele 3 și 4). „Mireasa străvechiului mag” Volumul 7 ocupă locul 4, iar „Minciuna ta din aprilie” Volumul 2 închide topul. 

Cititorii au ales în număr mare și romanele Armada powered by Nemira, mai ales pe cele care stau la baza unor succese cinematografice impresionante Topul este condus de „Problema celor 3 corpuri”, urmat de „Dune” volumul 1, „Hyperion”, „Asasina de zei”, „Dune” volumul 1 și „Clubul”. 

„Omulețul din perete și alte povestiri fantastice” (n’autor, 2023, ed. a II-a) de Marian Coman, un volum apreciat deopotrivă de cititori și de profesioniști din industria cărții, a fost alegerea multor dintre cei ce au venit la standul Nemira. Mai mult, aceștia s-au bucurat de întâlnirea cu autorul, au făcut poze și au primit recomandări de lectură de la acesta. 

Nemira a pregătit și multe alte surprize, de la reduceri pentru cărțile NEZUMI și Armada, la stickere și postere de colecție pentru orice pasionat de SF, Fantasy, thriller & manga. 

Top NEZUMI

  1. „Atacul titanilor” Omnibus 3 (Volumele 5 și 6), 
  2. „Atelierul Vrăjitoarelor” Volumul 2   
  3.  „Justițiarii din Tokio” Omnibus 2 (Volumele 3 și 4)
  4. „Mireasa străvechiului mag” Volumul 7 
  5. „Minciuna ta din aprilie” Volumul 2 

Top Armada

  1. „Problema celor 3 corpuri”
  2. „Dune”  volumul 1
  3. „Hyperion”
  4. „Asasina de zei”,
  5.  „Clubul”

Despre Armada

La 5 ani de la înființare,  Armada poate fi considerat cel mai consistent imprint de SF, fantasy și thriller.  Cu peste 200 de titluri publicate de la lansare, Armada îi are în portofoliu pe unii dintre cei mai populari autori ai genului: George R. R. Martin, autorul romanului „Urzeala tronurilor”, Stephen King, maestrul literaturii horror, Frank Herbert, creatorul universul „Dune”, Andrzej Sapkowski, creatorul seriei Witcher, care a stat la baza celui mai popular joc video din lume și mulți, mulți alții. Laureate ale celor mai importante premii ale genului, cu milioane de cititori în întreaga lume, romanele din portofoliul Armada sunt cărțile potrivite pentru cei care apreciază puterea imaginației și care caută mereu o continuare pentru întrebarea „ce ar fi dacă?”.

Despre Nezumi

Singurul imprint editorial de pe piața din România dedicat manga, NEZUMI a fost lansat de Editura Nemira în august 2022, fiind coordonat de scriitorul Marian Coman. Până acum, NEZUMI a publicat serii populare precum „Mireasa Străvechiului Mag“, „Regatele Ruinei“, „Lecții de vals“, precum și romanul grafic „Shino nu își poate spune numele“.

Despre Nemira 

Nemira este una dintre primele edituri independente din România. A fost fondată în 1991 la București de Valentin Nicolau. Editură independentă curajoasă, Nemira are ca prioritate să aducă cititorilor povești puternice și idei provocatoare. Nemira traduce unii dintre cei mai populari și îndrăzneți scriitori din toată lumea, dar totodată încurajează generațiile noi și emergente de scriitori români. În legătură permanentă cu cititorii, firul roșu al tuturor cărților publicate este #plăcerealecturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *