APARIȚIE EVENIMENT 2024: „Ne vedem în august” de Gabriel García Márquez


Traducere din limba spaniolă
TUDORA ŞANDRU‑MEHEDINŢI

Descoperirea literară a anului, romanul „Ne vedem în august” al lui GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ, va avea lansarea internațională pe 6 martie 2024. Este un text inedit, care încă nu a văzut lumina tiparului, fiind păstrat de familia autorului până acum, când se împlinesc 10 de ani de la moartea sa.
Romanul „Ne vedem în august” redă povestea unei femei de vârstă mijlocie care are o nouă aventură amoroasă în luna august a fiecărui an, când călătorește pe insula unde este îngropată mama ei. Romanul este un minunat imn închinat libertății dragostei, o explorare a psihologiei feminine, îndeosebi a feminității, a sexualității, a dorinței. Eroina acestui roman descoperă posibilitatea de a nu fi îngrădită de convenții sociale și familiale, de a se regăsi pe sine.

Ne vedem în august a apărut în colecția Maestro.
Preț: 59,00 lei
Categorie: Ficțiune Adulți
Domeniu: CLASICI
CONTEMPORANI
Format: BIBLIOTECA RAO
hardcover cu supracopertă
Număr de pagini: 144
ISBN: 978-606-006-921-8

PRECOMANDĂ
Ne vedem în august se va lansa internațional pe 6 martie 2024 și poate fi comandat pe site-ul editurii noastre și pe cele ale partenerilor noștri la prețul special de 52 de lei.

You might also like

2 Comments

    1. avatar
      Liviu Szoke says:

      Mulțumesc pentru atenționare, Michael! Aveam impresia că a venit deja primăvara, deși comnunicatul era corect. Greșeala mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *