Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Club de carte Paladin #49: H.G Wells - Omul invizibil - Biblioteca lui Liviu

Pe 27 septembrie discutăm și online despre volumul „Omul invizibil” de H.G. Wells (traducere din limba engleză de Antoaneta Ralian), apărut la Editura Paladin în 2021.
Miercuri, 27 septembrie, Liviu Szoke, moderatorul clubului nostru de lectură, vă așteaptă la la o discuție online despre romanul „Omul invizibil”.
Pentru a participa:
– trimiteți un mesaj privat pe pagina de Facebook Editura Paladin. Vom stabili acolo pașii următori.
– data limită pentru înscriere este 26 septembrie (inclusiv).
– locuri disponibile: 15
Sinopsis „Omul invizibil”:
O prezență cel puțin neobișnuită tulbură liniștea unui sătuc englezesc – un străin acoperit de bandaje, cu o fire neprietenoasă și activități ce stârnesc curiozitatea localnicilor. Curând, ei descoperă că sub deghizarea sa se ascunde o descoperire științifică uluitoare: invizibilitatea.
În vreme ce se folosește de această putere în scopuri egoiste și malefice, bărbatul se desprinde treptat de umanitate, devenind un experiment moral eșuat.
Îndrăznind să viseze la o lume a progresului științific, H. G. Wells introduce o serie de teme literare ce revoluționează genul SF, prin opere ca „Omul invizibil”, „Războiul lumilor”, „Mașina timpului”, „Insula doctorului Moreau”, „Primii oameni în Lună”.
Volumul e disponibil pe site-ul Editura Paladin: https://www.editura-paladin.ro/info/carte/omul-invizibil-serie-de-autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *