Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Semnal editorial 569: Reeditări în haine noi în Armada - Hobb & Gabaldon - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 569: Reeditări în haine noi în Armada – Hobb & Gabaldon

Prima parte din trilogia FARSEER

Un roman finalist al premiilor LOCUS & BRITISH FANTASY, scris de către câștigătoarea WORLD FANTASY AWARD pentru întreaga carieră.

În cele Șase Ducate stă să izbucnească un război civil, când iese la iveală un secret: moștenitorul coroanei are un fiu ilegitim, Fitz. Crescut pe ascuns în grajdurile din castelul prințului Verity, acesta descoperă că are puteri magice și că poate comunica telepatic.

Atunci când Fitz este adoptat de familia regală, el trebuie să învețe cum să-și cizeleze manierele, dar și cum să asasineze oameni la porunca regelui său. Viața îi e pusă în pericol, dar trebuie să supraviețuiască, mai ales că s-ar putea să-i revină lui misiunea de a salva regatul.

„Cu siguranță, Robin Hobb a stabilit standardul pentru romanul fantasy contemporan.“
Orson Scott Card

„Pe piața romanelor fantasy, atât de aglomerată astăzi, cărțile lui Robin Hobb sunt ca niște diamante într-o mare de zirconiu.“
George R.R. Martin

„Îmi place totul la Robin Hobb. Stilul rafinat, forța imaginației, cu care reușește să mute granițele realității, migala cu care construiește personaje atât de convingătoare, încât uiți cu totul că te-ai mutat într-o lume fantastică. Dacă literatura fantasy modernă ar fi o casă, trilogia FARSEER ar face parte din structura ei de rezistență.“
Marian Coman, redactor-șef Armada

Data apariției 26 iun. 2023
Titlu original Assassin’s Apprentice
ISBN 978-606-43-1321-8
Cod bară 9786064313218
Autor Robin Hobb
Traducător Antuza Genescu
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 448
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.3390

A șasea parte din seria OUTLANDER.

Suntem în 1772, în pragul Revoluției Americane, străzile Bostonului sunt pline de morți, iar în pădurile izolate din Carolina de Nord cabanele ard din temelii.

Guvernatorul apelează la Jamie Fraser ca să încerce să unifice ținuturile și să le protejeze în numele Coroanei. Dar Jamie știe deja de la Claire cum o să se termine povestea: cu obținerea independenței tuturor statelor americane. Și mai știe, dintr-un ziar apărut în 1776, că el și toți ai lui o să piară în luptă.

Pentru prima dată, Jamie speră că viitorul poate fi, totuși, schimbat.

„Al șaselea roman al aventurilor lui Claire și Jamie se concentrează asupra experienței înaintării în vârstă, cu melancolia ei implicită, dar, ca de obicei, și asupra atenției deosebite acordate detaliilor istorice… Intrigile se leagă extraordinar de bine, obligându-ne să ne confruntăm cu problema dificilă a predestinării.“
Toronto Star

Data apariției 25 iul. 2023
Titlu original A breath of snow and ashes
ISBN 978-606-43-1639-4
Cod bară 9786064316394
Autor Diana Gabaldon
Traducător Gabriel Stoian
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 768
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.6780
Serie Outlander

A șasea parte din seria OUTLANDER.

Clanul Fraser își pune pe picioare viața în Carolina de Nord. Jamie este prins, din nou, în complicatele ițe politice ale politicii coloniale, fiind silit să aleagă între loialitatea față de regele britanic și loialitatea față de oamenii săi.

Claire, pe de altă parte, își atrage recunoștința comunității pentru intervențiile ei medicale, dar și suspiciunea de vrăjitorie din cauza cunoștințelor prea avansate pe care le folosește ca să salveze vieți.

Brianna și Roger sunt puși în fața unei decizii dureroase la scurt timp după ce se reîntâlnesc, având de ales între sănătatea copilului lor și familia reunită cu atât de multe sacrificii.

„Un adevărat festin literar! Detaliile istorice bogate și povestea de dragoste profundă te fac să devorezi acest roman.“
Publishers Weekly

Data apariției 25 iul. 2023
Titlu original A breath of snow and ashes
ISBN 978-606-43-1640-0
Cod bară 9786064316400
Autor Diana Gabaldon
Traducător Gabriel Stoian
Editura Nemira
Imprint Armada
Colecția Armada
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 800
Număr volume 1
Greutate (kg) 0.6780
Serie Outlander

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *