Semnal editorial 525: Lansare de carte – Thriller-fenomen nominalizat la Premiile 2022 Goodreads Choice

N-ai mai citit de mult un thriller hipnotizant, care să se joace cu mintea ta și să te facă să realizezi că nimic nu este ceea ce pare a fi? Acum e momentul să citești Menajera, scrisă de autoarea de bestsellere Freida McFadden!

Un thriller-fenomen nominalizat la Premiile 2022 Goodreads Choice, în categoria „Cel mai bun thriller & mystery al anului”

Cartea spune povestea lui Millie, o tânără cu un trecut întunecat, care vrea să își găsească un job care să o ajute să înceapă o viață nouă. Să se reinventeze. Să uite că a comis fapte grave, care i-au distrus viața. Așa se face că ajunge în casa familiei Winchester, acceptând jobul de menajeră. La scurt timp, însă, descoperă secrete întunecate și inimi pline de praf, iar lupta pentru supraviețuire începe.

Începe jocul de-a șoarecele și pisica! Această menajeră mereu supusă, mereu tăcută, vrea să se răzbune. Lucrurile nu mai pot continua așa… cineva trebuie să le pună capăt.

„Este cea de a doua carte a acestei autoare, pe care o citesc, și sunt pur și simplu impresionată! Are un stil inconfundabil, prin care reușește să te țină cu sufletul la gură, să continui să citești, să ghicești și să te temi că se va sfârși. Dacă reușește să mă facă să simt toate aceste lucruri, înseamnă că este o carte excelentă.” – Fictionophile

Te simți ca și cum tu ai trăi dramele personajelor

„Un thriller psihologic plin de suspans, întorsături dramatice și amenințătoare. Personajele sunt conturate excelent, pur și simplu le vizualizezi în mintea ta, pe parcurs ce le descoperi trăsăturile fizice și psihice. Atmosfera, casa plină de secrete, cămăruțele întunecate sunt descrise perfect, iar autorul reușește să te facă să te simți ca și cum ai fi parte din poveste. Ca și cum tu ai trăi dramele personajelor.” – Paul

Un thriller psihologic care îți dă complet lumea peste cap

„Din când în când, apare câte o carte care îți dă complet lumea peste cap. Exact așa este și aceasta. Are cam tot ce îți dorești de la un thriller psihologic: o acțiune plină de mister, personaje bune, personaje rele, personaje pe care nu știi dacă să le iubești sau nu. Dai pagină după pagină, sperând să găsești răspunsuri la întrebările tale.” – Kate

Un stil inconfundabil de scriere. O poveste plină de secrete murdare și praf

„Este cea de a doua carte a autorului pe care o citesc și sunt impresionată! Are un stil inconfundabil, prin care reușeșe să te țină cu sufletul la gură, să continui să citești, să ghicești și să te temi că se va sfârși. Dacă reușește să mă facă să simt toate aceste lucruri, înseamnă că este o carte excelentă.” – Krise

Fragment din carte

„Andrew mă urmărește cu privirea când plec spre debaraua cu materiale de curățenie (care este un pic mai mare decât baia mea din mansardă), îndes mătura înăuntru și apuc aspiratorul. Are pe față o expresie chinuită. Încă își dorește să-mi spună lucrul acela pe care voia să mi-l împărtășească acum un minut. Dar nu poate — nu cu Nina în cameră. Sau poate că da.

— Trebuie să vorbim mai încolo, îmi murmură el la ureche, chiar înainte de a o urma pe Nina în living, ca să aștepte să termin de curățat.

— OK?

Dau din cap. Nu știu despre ce vrea să vorbim, dar o iau ca pe un semn bun. Am convenit deja să nu vorbim despre ce s-a petrecut în noaptea aceea, la Plaza. Așa că, dacă vrea să retrăiască momentele acelea… N-ar trebui să sper la prea mult, totuși. ”

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d