Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Voxa – peste jumătate de milion de euro atrași în a doua rundă de finanțare SeedBlink - Biblioteca lui Liviu

Voxa – peste jumătate de milion de euro atrași în a doua rundă de finanțare SeedBlink

Voxa, cea mai importantă platformă românească de streaming pentru audiobookuri şi ebookuri, a finalizat a doua rundă de finanțare prin platforma de investiții SeedBlink, în urma căreia a atras suma de 621.000 de euro. În doar 11 luni de la lansare, compania a atins o capitalizare de piață de 6,5 milioane de euro. 

Apariția Voxa pe piața din România a influențat modul în care oamenii au acces la informații valoroase și a deschis noi oportunități pentru aceia care își doreau să citească mai mult, dar nu aveau timpul necesar. Cu audiobookurile Voxa, un drum lung cu mașina sau cele câteva ore petrecute la treburile casnice capătă altă valoare. 

Voxa a înregistrat până în prezent peste 150.000 de descărcări ale aplicației în platformele Apple si Google. Astfel, platforma se află pe primul loc în topul aplicațiilor din categoria de carte.

Voxa oferă o bibliotecă digitală impresionantă pentru cei care au dificultăți în a-și procura cărți în format tipărit – lucru și mai complicat pentru cei care locuiesc în afara României. Începând cu luna august, catalogul disponibil în aplicație este de peste 38.000 de cărți în limba română și engleză. Din feedbackul colectat de la comunitatea noastră, am aflat că Voxa a devenit o prezență constantă în viața lor de zi cu zi.“ Dan Vidrascu, CEO Voxa

Referindu-ne strict la audiobookuri, cititorii Voxa au ascultat până în prezent peste un milion de ore de lectură. Pe primele două locuri în topul celor mai citite cărți se află cele din domeniul dezvoltării personale: Gândește ca un călugăr, de Jay Shetty, și Curajul de a nu fi pe placul celorlalți, de Fumitake Koga și Ichiro Kishimi. Pe locul trei se află thrillerul psihologic Pacienta tăcută, de Alex Michaelides, iar pe locul patru un titlu din literatura clasică, Metamorfoza, de Franz Kafka. 

Alte titluri din top preferate de cititori sunt Musai List, de Octavian Pantiș, Înconjurat de idioți, de Thomas Erikson, Cartea femeilor care merită mai mult, de Dr. Shefali Tsabary, Micul prinț, de Antoine de Saint-Exupéry, sau Cafeneaua de la capătul lumii, de John P. Strelecky.

DESPRE VOXA

VOXA este un start-up românesc de streaming pentru audiobookuri și ebookuri, cu conținut în limbile română și engleză. Compania și-a propus să creeze un produs global, 100% „made in România“, care să concureze de la egal la egal cu cei mai mari jucători din industria internațională.

Lansat oficial în luna noiembrie 2021, Voxa grupează 38.000 de titluri, ușurând accesul la informație și fiind disponibil utilizatorilor oriunde și oricând. 

Aplicația Voxa poate fi descărcată de orice utilizator, din Google Play și din AppStore. Mai multe informații sunt disponibile pe www.voxa.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *