Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
10 ani de „Noaptea Cărților Deschise“, cea mai mare campanie dedicată Zilei Mondiale a Cărții - Biblioteca lui Liviu

10 ani de „Noaptea Cărților Deschise“, cea mai mare campanie dedicată Zilei Mondiale a Cărții

Publicat pe De Liviu Szoke

Sâmbătă, 23 aprilie 2022, Editura Litera sărbătorește Ziua Mondială a Cărții prin evenimentul Noaptea Cărților Deschise!

După zece ediții consecutive, Noaptea Cărților Deschise este la ora actuală cea mai mare campanie de încurajare a lecturii din România, un eveniment prin care dorim să atragem atenția asupra importanței cititului, mai ales în rândul tinerilor. În toți acești ani am reușit să creăm o comunitate extraordinară de cititori, care ne motivează și ne inspiră să aducem în bibliotecile românilor cărți valoroase și evenimente culturale deosebite.

Și anul acesta le suntem alături cu evenimente deosebite, cu reduceri și surprize extraordinare.

O ediție-eveniment a podcastului Litera #CuVoceTare, avându-l ca invitat pe Părintele Constantin Necula, va oferi cititorilor o discuție plină de miez despre cea mai citită carte din toate timpurile, Biblia; oferte și reduceri de până la 90% la cele mai râvnite titluri de carte pe litera.ro, kit cadou format din bestsellerul Tot ce am iubit, de Pam Jenoff, alături de o cană aniversară în ediție limitată, minunat ilustrată de artista Mura, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru comunitatea cititorilor la Noaptea Cărților Deschise, ediția aniversară 2022.

Vă așteptăm, așadar, pentru a sărbători împreună un eveniment dedicat uneia dintre cele mai importante invenții ale omenirii, CARTEA.

Despre Editura Litera

În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 33 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a reușit să acopere practic dorințele tuturor cititorilor, fie ei și mai pretențioși, reușind să se impună prin calitatea produselor sale, și astfel să devină unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.

Litera – o carte deschisă pentru toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *