Semnal editorial 334: Noutăți de la Editura Herg Benet (II) – Chambers, Caine, Hutchison, McManus, Nureldin

Notă: Cărțile Editurii Herg Benet pot fi achiziționate momentan de pe site-ul librăriei Cărturești (editura nu onorează comenzi pe site-ul propriu): https://carturesti.ro/editura/herg_benet.

La începutul secolului XXII, oamenii de știință au făcut o descoperire care a schimbat complet explorarea spațiului. Cu ajutorul somatoformării, astronauții pot supraviețui mediilor ostile din afara Pământului folosind suplimente biologice sintetice. Pot produce anticongelante pentru temperaturile sub zero grade, pot absorbi radiațiile transformându-le în hrană și își pot ajusta corpul pentru a se adapta diferitelor forțe gravitaționale. Din moment ce fragilitatea corporală nu mai este un impediment, ființele umane sunt în cele din urmă capabile să exploreze exoplanetele care au fost de mult timp considerate capabile să găzduiască noi forme de viață.

Ariadne este un astfel de explorator. Fiind într-o misiune de supraveghere ecologică a patru lumi locuibile aflate la 15 ani lumină de Pământ, ea și colegii ei de echipaj intră în torpoare în timpul tranzitului și se trezesc de fiecare dată cu alte caracteristici amplificate. Dar pe măsură ce se schimbă atât la nivel de formă, cât și de-a lungul timpului, viața de acasă de pe Pământ se schimbă și ea. Confruntați cu probabilitatea de a se întoarce pe o planetă care i-a uitat pe cei care au plecat din rândul lor, Ariadne începe un jurnal al extraordinarului și al pericolelor călătoriei, în speranța că va mai fi cineva acasă care să îi asculte.

ISBN:978-606-763-292-7
Data apariției:iulie 2021
Număr de pagini:232
Format:13×20 cm
Tip copertă:broșată
Colecție:Speculativ

Bestseller Wall Street Journal, USA Today și Amazon Charts.

Nu poate ignora un strigăt de ajutor. Dar în orășelul acesta îndepărtat, sezonul de vânătoare a fost declarat deschis.

Gwen Proctor a reușit să scape într-un final de soțul ei, criminalul în serie, și să își salveze restul familiei. Însă, oricât ar încerca, nu poate să lase în urmă notorietatea lui și ororile săvârșite. Nici pe acei justițiari care bântuie pe internet, însetați de a răzbuna crimele și a face dreptate. Pentru Gwen, să se ascundă în continuare nu mai este o opțiune. Nu când singurul său scop este de a le oferi o viață normală copiilor ei.

Acum, o femeie amenințată i-a cerut ajutorul. Marlene Crockett, din îndepărtatul orășel Wolfhunter, este speriată pentru ce ar putea păți ea sau fiica sa. Când Gwen ajunge în mijlocul acelei mici și izolate comunități rurale, Marlene este deja moartă și propria ei fiică acuzată de crimă. Dar nu aceasta este persoana de care se temea Marlene. Iar Gwen nu are de gând să plece până ce nu va găsi adevăratul făptaș.

Însă ar putea fi prea târziu. O capcană a fost deja pregătită. Și amenință să îi sfărâme pe toți cei care înseamnă ceva pentru Gwen.
Urmăritorii ei se apropie. Iar într-un oraș atât de întunecat ca Wolfhunter, le este mult prea ușor să se ascundă…

ISBN:978-606-763-294-1
Data apariției:iulie 2021
Număr de pagini:400
Format:13×20 cm
Tip copertă:broșată
Colecție:Passport

A treia carte din seria Colecționarul.


Un agent FBI e obișnuit deja să se aștepte la orice – doar că nu la așa ceva…

Când polițista Mercedes Ramirez descoperă pe veranda casei sale un băiețel abuzat, plin de sânge și strângând în brațe un ursuleț de pluș, nu are idee că este de abia începutul. Copilul îi spune o poveste cutremurătoare: un înger i-a omorât părinții și apoi l-a adus aici, pentru ca Mercedes să-l țină departe de pericol.

Părinții lui nu au fost omorâți, pur și simplu. A fost un adevărat măcel – o crimă violentă, așa cum echipa care investighează infracțiunile asupra minorilor nu a mai văzut niciodată. Dar acum urmează să o vadă din nou și din nou. Un înger răzbunător s-a pornit să împartă o dreptate sângeroasă, și este departe de a fi terminat.

Unul câte unul, tot mai mulți copii ajung la ușa lui Mercedes, spunând aceeași poveste înfricoșătoare. Fiecare este un supraviețuitor traumatizat, provenind dintr-o familie abuzivă. Fiecare copil reînvie rănile din trecutul lui Mercedes. Fiecare îi pune în pericol viața și cariera.

Pe măsură ce ancheta o face să se afunde tot mai mult în întuneric, Mercedes începe să se teamă că, și dacă acest caz nu o va distruge într-un final, propriile ei amintiri ar putea să o facă.

ISBN:978-606-763-282-8
Data apariției:iulie 2021
Număr de pagini:336
Format:13×20 cm
Tip copertă:broșată
Colecție:Passport

Familia înainte de orice, nu?


Milly, Aubrey și Jonah Story sunt verișori, însă de-abia se cunosc între ei și niciunul nu și-a întâlnit până acum bunica. Bogată și retrasă, aceasta și-a dezmoștenit copiii încă dinainte ca nepoții să apară pe lume. Așa că atunci când fiecare dintre cei trei primește o invitație să lucreze pe durata verii în complexul ei turistic de pe insulă, sunt surprinși… și în același timp curioși.

Părinții lor sunt de acord într-o singură privință – e imposibil să nu mergi când te cheamă bunica. Ar putea fi ocazia perfectă ca să-i reintre în grații. Dar când verișorii ajung pe insulă, devine evident faptul că bunica are cu totul alte planuri pentru ei. Și cu cât rămân mai mult acolo, cu atât își dau seama cât de misterios și întunecat este trecutul familiei din care fac parte.

Întreaga familie Story are secrete. Ceea ce i-a despărțit cu ani în urmă încă mai există – și în această vară cei trei verișori vor afla totul.


“Fiecare întorsătură de situație te ține cu sufletul la gură… Încă un roman de McManus pentru care merită să faci o noapte albă.” (Kirkus Reviews)

“McManus pune în pagină încă un roman plin de mister bine gândit și strunit, care se desfășoară pe mai multe planuri. Îmbină trecutul cu prezentul pentru a-i conduce pe cititori într-o călătorie întortocheată, care-i va ține captivi până la ultimele rânduri.” (Publishers Weekly)

“Magistral gândită acțiunea, cu răsturnări de situație, fanii vor fi de-a dreptul fascinați.” (The Bookseller)

ISBN:978-606-763-296-5
Data apariției:iulie 2021
Număr de pagini:352
Format:13×20 cm
Tip copertă:broșată
Colecție:Passport

Bijuteriile vechi ascund povești. Istorie. Însă, uneori, ascund spirite malefice. De această dată, Annie Whelan este cea pusă față-n față cu unul dintre ele. Vor reuși Lisa și Yadiel să o salveze? Vor cere ajutor?

Un capitol din „Demoni” în care, mai mult decât puterile nemăsurate ale Armei, sunt greu încercate relațiile. Încrederea.

Tu în brațele cui te-ai lăsa să cazi cu ochii închiși?

ISBN:978-606-763-290-3
Data apariției:iulie 2021
Număr de pagini:264
Format:13×20 cm
Tip copertă:broșată
Colecție:Cărțile Arven

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *