Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Semnal editorial 299: Henning Mankell - Abis - Biblioteca lui Liviu

Semnal editorial 299: Henning Mankell – Abis

Publicat pe De Liviu Szoke

Traducere din limba suedeză și note de Daniela Ionescu

48,00 lei

1914, anul care marchează începutul marelui război. Lars Tobiasson-Svartman, ofițer în marina suedeză, este însărcinat cu o misiune militară secretă: el trebuie să măsoare adâncimea unei căi maritime din  arhipelagul Östgötland și să verifice posibilitatea deplasării pe acolo a navelor mari de război. Dar ceea ce el caută, de fapt, este  o adâncime la care sonda marină nu va atinge niciodată fundul mării.

Lars Tobiasson-Svartman este un bărbat cu o acută nevoie de control: măsoară mereu distanțe și adâncimi, știe pe de rost tonajul vaselor, înzestrarea lor militară și viteza maximă pe care acestea o pot atinge.

Dar există și lucruri pe care nu le poate controla și, când, din întâmplare, întâlnește o femeie care trăiește singură pe o insuliță izolată din arhipelag, întreaga sa lume începe să se clatine. Deși este căsătorit, se aruncă cu disperare într-o relație de dragoste cu ea și, în scurt timp, viața i se transformă într-un vârtej de infidelitate, minciună și autoînșelare.

AUTORHenning Mankell
FORMAT13 x 20 cm
ANUL2020
ISBN978-606-17-1661-6
PAGINI312
STOCîn stoc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *