Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Primăvara literară Paladin - Biblioteca lui Liviu
Preluare blogul editurii Paladin.
Primăvara literară Paladin

Se spune că primăvara se trezesc toate la viață după o iarnă grea. La Paladin, primăvara înseamnă titluri proaspăt scose din tipar și noi motive de evadare în lumi paralele. Iată cu ce noutăți vă întâmpinăm în următoarea perioadă, numai bune de citit printre mărțișoare, în perioada Paștelui sau în mai, la umbra unui cireș. 🙂

Trădătoarea Baru Cormoran de Seth Dickinson (traducere din limba engleză de Loredana Frățilă-Cristescu, colecția Fantasy) este un roman în care drumul spre putere și dorința de răzbunare construiesc un fir narativ impresionant și extrem de complex.

O capodoperă revine – Calea regilor volumul 1 de Brandon Sanderson (traducere din engleză de Ana-Veronica Mircea, colecția Fantasy Masters). Cartea întâi din Arhiva luminii de furtună are la bază un sistem de magie nemaiîntânit și trei personaje principale cu propriile dorințe și țeluri.

 

 

Cuvinte despre lumină. Câmpiile sfărâmate, volumul 1 de Brandon Sanderson (traducere din limba engleză de Ana-Veronica Mircea, colecția Fantasy Masters) continuă seria Arhiva luminii de furtună și aduce în prim-plan noi aventuri ale personajelor fascinante din cartea întâi.

Alte titluri în curs de apariție primăvara aceasta la Editura Paladin:

SF

 • Inginerii Lumii Inelare/Ringworld Engineers de Larry Niven, continuarea romanului Lumea inelară.
 • Roboții din Lumea Zorilor/Robots of Dawn de Isaac Asimov, continuarea volumului 3 din seria Roboții.
 • Giganții adormiți/Sleeping Giants de Sylvain Neuvel, primul volum din seria Dosarele Thetis.
 • Portalul îngerilor/Broken Angels de Richard Morgan, continuarea romanului Carbon modificat.
 • Helliconia. Vara/Helliconia Summer de Brian Aldiss, continuarea cărții Helliconia. Primăvara.

 

Fantasy

 • Nouă prinți din Amber/Nine Princes in Amber de Roger Zelazny – volum-omnibus cu primele 3 romane din seria Cronicile din Amber.
 • Vrăjitorul/Wizard de Gene Wolfe, urmarea la Cavalerul.

 

Crime/Noir

 • Ultima zăpadă/The Life We Bury de Allen Eskens
 • Black out/Black out de John Lawton

 

4 comentarii la „Primăvara literară Paladin

 1. carti bune, coperti de tot rasul – Niven, Wolfe si Morgan…poate doar eu am o problema cu ele , dar sunt infiorator de proaste. Si daca fanii hardcore pot trece cu vederea si le vor cumpara, ma intreb cum poate cineva din echipa Paladin sa creada ca mazgalelile astea pot atrage de pe raftul unei librarii privirea unui potential cumparator nehotarat.

  chiar nu inteleg de ce se ignora potentialul de publicitate ai unei coperti reusite. O carte este un produs, iar coperta ei este ambalajul.In cazul Paladinului, sunr niste simple cutii de tabla.

 2. mda…. ciudat sa nu cumperi o carte din pricina copertilor… conteaza si „ambalajul”, dar nu chiar atat de mult incat sa zici pas si continutului. Personal, imi par foarte reusite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *