HAC!BD lansează la Comic Con al doilea volum din trilogia fantasy ”Haiganu” și varianta horror a poveștii ”Capra cu trei iezi”

Al doilea volum din trilogia fantasy ”Haiganu” și un nou număr al revistei de benzi desenate HAC! sunt două din surprizele pe care Editura HAC!BD le pregătește pentru participanții la ediția din acest an a East European Comic Con, eveniment ce se va desfășura la Romexpo în perioada 5 – 7 mai.

Sâmbătă, 6 mai, de la ora 10.00, în pavilionul C3 al complexului Romexpo, HAC!BD va prezenta în premieră numărul 33 al reviste de benzi desenate HAC! în cadrul unui panel cu tematică horror. Asta pentru că noul număr HAC! este unul special: el readuce în atenția cititorilor basmul ”Capra cu trei iezi”, într-o bandă desenată ce nu se sfiește să arate scenele cu adevărat înfiorătoare din ceea ce ar putea fi catalogat drept prima povestire de groază din literatura română.

Duminică, 7 mai, de la ora 13.00, în același loc, HAC!BD va prezentat romanul ”Haiganu. Furia Oarbă”, a doua parte a unei trilogii fantasy de extracție românească ce poartă semnătura lui Marian Coman. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan, romanul duce mai departe povestea din primul volum al seriei, ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, într-un univers fantastic ce-și trage seva din mitologia traco-dacă și din folclorul românesc. Cei care vor vizita standul SuperErou de la Comic Con vor avea ocazia să intre în posesia unui exemplar dintr-o ediție specială a romanului limitată la doar 300 de exemplare, numerotate și semnate de autor.

Tot la standul SuperErou, iubitorii de comics vor avea ocazia să descopere sute de reviste americane, alături de tricouri, figurine, jucării și multe alte chestii geek.

Despre Marian Coman

Scriitor și scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele Nopți albe, zile negre, Testamentul de ciocolată, Teoria flegmei. Apel la mitocănie, Fingers and other fantastic stories, Haiganu. Fluviul Șoaptelor și Haiganu. Furia Oarbă, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariștii revistei de benzi desenate HAC!

Posted by Liviu

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *