”Haiganu. Furia Oarbă”. Câștigă una dintre cele 50 de cărți de pe Goodreads!

* romanul va fi prezentat în premieră în cadrul East European Comic Con

Nu mai puțin de 50 de exemplare din romanul ”Haiganu. Furia Oarbă” de Marian Coman sunt puse la dispoziția utilizatorilor platformei Goodreads, într-o campanie Book Giveaway. Campania a demarat astăzi, utilizatorii Goodreads din România și Republica Moldova putând să se înscrie până pe 13 mai, cei 50 de câștigători urmând să fie desemnați prin tragere la sorți.

”Haiganu. Furia Oarbă” este al doilea volum dintr-o serie dark fantasy de extracție românească publicată de Editura HAC!BD. Cartea poartă semnătura lui Marian Coman, are 240 de pagini și conține ilustrații și hărți realizate de graficianul Andrei Moldovan, cel care semnează și coperta romanului. Volumul va fi prezentat în premieră în cadrul East European Comic Con (5-7 mai, Romexpo, București), până atunci putând fi achiziționat la un preț special într-o campanie de precomandă derulată de www.supererou.ro, cea mai importantă platformă de benzi desenate din România.

Scriitor și scenarist de benzi desenate, Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele ”Nopți albe, zile negre”, ”Testamentul de ciocolată”, ”Teoria flegmei. Apel la mitocănie”, ”Fingers and other fantastic stories”, ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor” și ”Haiganu. Furia Oarbă”, iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariștii revistei de benzi desenate HAC! pentru care dezvoltă aventurile din ”Harap Alb continuă” și ”Tinerețe fără bătrânețe”.

Link-uri utile:

Campania Goodreads Book Giveaway:

https://www.goodreads.com/giveaway/show/233903-haiganu-furia-oarb

Haiganu. Furia Oarbă:

http://supererou.ro/p/haiganu-furia-oarba/

Site Marian Coman

http://mariancoman.com/

Posted by Liviu

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *