Bufniţa Nemi vine la Gaudeamus

Nemi

Vineri, 18 noiembrie, la târgul de carte Gaudeamus bufnița Nemi invită copiii la evenimente speciale dedicate lor și inspirate de cele mai noi cărți ale editurii Nemi, toate la standul Nemira din Pavilionul Central.

Copiii și părinții vor găsi la standul Nemi cărțile ideale de sub sub brad: de la cărți ilustrate pentru cei mici, la romane fantasy pentru puștani. Iepurașul Matei se întoarce cu aventuri în Crăciun fericit, Matei! și Ajutor, Matei! O fantomă! Poveștile clasice ale copilăriei apar în colecția Basmul de buzunar, cu ilustrații făcute de tineri artiști români: Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, Sarea în bucate, Ursul păcălit de vulpe, Muzicanții din Bremen, Aladin și lampa fermecată.

    

  

Pentru cei care citesc deja romane, la stand îi așteaptă Gregor pământeanul – primul volum din seria Cronici din subpământ, scris de Suzanne Collins, autoarea faimoasei serii Jocurile foamei, precum și volumul al doilea din seria Neîmblânziții – Atacul roiului, de Jacob Grey.

 

Iar cea mai mare surpriză a târgului este Un băiat numit Crăciun, de Matt Haig, ilustrat de Chris Mould – o carte minunată care va aduce magia Crăciunului cu povestea băiețelului care va deveni Moș Crăciun.

Evenimente vineri, 18 noiembrie, la standul editurii Nemira:

De la 10.30 are loc o lectură interactivă din basmul Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte, interpretată de actriţa Teatrului Ion Creangă, Cornelia Pavlovici, apoi de la 10.45 copiii vor lua parte la un atelier creativ de desen cu ilustratoarele Alexa Udrişte şi Adriana Opriţă-Gheorghe, două dintre artistele care au ilustrat cărțile din colecția Basmul de buzunar.

De la 11.30 copiii vor avea ocazia să citească împreună cu scriitorul Iulian Tănase din cartea Un băiat numit Crăciun, de Matt Haig.

Parteneri: Teatrul Ion Creangă, Boribon, Profructta

Posted by Liviu

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *