Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Final Frontier 2015 Updated - Biblioteca lui Liviu

Profeția Final Frontier se împlinește: a patra ediție a singurului târg de carte SF & Fantasy. Magii au prezis din vremuri de mult uitate, nici precogii nu s-au lăsat mai prejos, iar la final de martie profeția se împlinește:  Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy îi strânge laolaltă, ca-ntr-o frăție, pe toți cei prinși în mrejele cărților fantastice. Bookblog.ro a pregătit arena pe  28 și 29 martie, la Nexus Gamers Club   (B-dul. Elisabeta nr.37, vis-a-vis de Hotel Cișmigiu), pentru a patra întâlnire a fanilor și cititorilor virusați de science-fiction.

Poster-Final-Frontier-1200w

Simți ce te așteaptă? Vino  să-ți  întregești  colecția  de  știință  și  magie  cu  cele  mai  noi  cărți ale  genului  de  la principalele edituri (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic). Pune mâna pe comicsuri, figurine și board games de la Comics Shop, The Walking Dead, RedGoblin și 101 figurine. Măsoară-ți imaginația alături de scriitorii vedetă ai ediției – Sebastian A Corn și Oliviu Crâznic – la sesiuni de autografe sau lansări de carte. Și nu uita să-ți invoci forța creativă pentru că s-ar putea să fii atras de  atelierele de scriere creativă  organizate de Revista de Povestiri și Bookblog.ro sau de  lecțiile de benzi desenate oferite de prietenii de la revista Comics și nu oricum, ci folosindu-se de instrumente magice precum tablete grafice oferite de Wacom.

Iar  dacă pofta ta de câștig și  glorie  n-are astâmpăr,  pune chiar tu  mâna pe o tabletă  grafică Wacom de la târg și realizează un desen inspirat de SF (personaj, peisaj, scenă etc.) pentru aparticipa la concursul Wacom și poți pleca acasă cu tableta în geantă, ca să exersezi… Sau poate preferi concursul de fan fiction la care te poți înscrie până în ziua târgului, pentru premii din viitor și posibilitatea de a-ți fi publicată povestirea chiar pe site-ul Final Frontier. Va trebui să-ți arăți puterile și să impresionezi juriul format din reprezentanții celor mai mari fancluburi din țară. Poate, cine știe, te hotărăști să faci un pact în frăția lor. Stai  cu  ochii  pe  Final  Frontier.ro ca  să  vezi  ce  năluciri  se  mai  adeveresc  și  nu  uita  de Evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți.

Când: 28-29 martie 2015

Unde: Nexus Gamers Club   (B-dul. Elisabeta nr. 37, vis-a-vis de Hotel Cișmigiu)

Program: 10:00 – 19:00

– Andreea Chebac

Project Manager

chebac.andreea@gmail.com

andreea@bookblog.ro

0741.145.951

https://www.facebook.com/events/1538971129696701/

Posted by Liviu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *