2012: La multi ani pentru toti!

Sfirsit de an- o tragere de linie si inceput de bilant. Ca a fost bine sau nu, raminem cu regretul ca a mai trecut un an si imbatrinim, doamne ce repede mai zboara timpul! Cu carti mai putine 2011 ramine in continuare un an de criza dar si un an mai putin fast in privinta aparitiilor sf&f, pe ansamblu nu a fost nici rau dar nici bun, sa speram ca 2012 va insemna o revigorare a aparitiilor sf&f si de la mai multe edituri am semnale ca vor fi multe goodies. Doamne ajuta sa apara cit mai multe carti! si pe aceasta cale urez tuturor PRIETENILOR , CITITORILOR DE SF&F, FANILOR SF, AUTORILOR, TRADUCATORILOR si EDITORILOR dar sa nu ii uitam si pe REDACTORI un sincer si calduros LA MULTI ANI! UN AN NOU MAI BUN SI CU CIT MAI MULTE CARTI!

Va urez un revelion placut iar pentru ca anul 2012 sa inceapa placut pentru voi, va prezint o viitoare carte care sunt sigur ca va va incinta inimile

Distractie maxima!

V-a urat cu draga inima VOICUNIKE!

You might also like

13 Comments

 1. avatar
  Catalin Maria says:

  La multi ani! Un an nou cat mai bun pentru fiecare. La ce editura urmeaza sa apara cartea? Pentru ca este deja aparuta, dar tradusa foarte prost.

 2. avatar
  Tudor Ciocarlie says:

  La multi ani si voua!

  Mai face cineva o incercare cu Malazan? Ma bucur pentru ca merita. Putem afla cine are curajul asta? 🙂

 3. avatar
  Catalin Maria says:

  Nu prea stiu ce sa spun despre aceasta veste. Daca aparea la alta editura poate m-as fi bucurat, dar asta arata ca Nemira nu o sa continue niste serii mai vechi si incearca ceva nou.
  Bineinteles ca traducerea va fi refacuta si nu va fi publicata ca la Tritonic (cu prea multe greseli), dar ce se intampla cu Heechee, Stackpole, Endymion, Abercrombie, Niven si altele?
  Seria Malazan merita sa fie tradusa in intregime, dar Nemira, mai mult ca sigur o va abandona dupa 2-3 carti. Chiar imi pare rau ca se intampla asa ceva la editura mea preferata si singura care publica constatnt SF/F.

 4. avatar
  barabas says:

  pai singura sansa e sa aiba vanzarile pe care le-a avut Martin, altfel o sa aiba soarta seriilor abandonate..

  1. avatar
   Catalin Maria says:

   Stiu, ai dreptate. Dar, mai mult ca sigur ca nu se va vinde ca Martin, asa ca rugamintea mea pentru Nemira ar fi sa incerce sa termine seriile vechi, deja incepute si sa le promoveze altfel si asa poate vor avea ceva succes. Oricum la noi nu se cumpara cartile ca intr-o tara civilizata, suntem putini cei care cumpara (si citesc) intr-un ritm normal.
   Ideea este ca au incercat si inceput prea multe serii, pe care nu le-au terminat si unele chiar meritau.

   1. avatar
    barabas says:

    oricat mi-as dori ca Nemira sa te asculte, realitatea este ca sunt o societate comerciala si putin le pasa daca o serie este sau nu terminata. Se vinde, le scot des – vezi Martin la care deja sapa dupa drepturi cat mai ieftine indiferent despre ce e vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: