Concurs MILLENNIUM BOOKS

Evolutia pietei din zilele noastre a implementat tot mai adinc E-READER-le si E-Book-urile asa ca oricine vrea sa aiba o biblioteca intotdeauna cu el descarca cartile in aceste minunate gadget-uri tehnice. Millennium Books ca o editura respectabila ce este s-a gindit sa ofere unui singur cititor un E-READER printr-un concurs desfasurat pe perioada 23-26 noiembrie, in urma unei trageri la sorti din cei care vor cumpara carti de la stand in valoare de minim 50 de lei sau vor comanda on-line tot in valoare de minim 50 de lei.

Avem o veste bună pentru cei care ne vor vizita între 23 şi 26 noiembrie la Gaudeamus (standul nr.19, la parterul pavilionului central al complexului expoziţional Romexpo, acelaşi ca şi anul trecut).

Toţi cei care, în perioada 23-26 noiembrie, vor cumpăra de la noi cărţi în valoare de minimum 50 lei vor avea şansa – în urma unei trageri la sorţi care va avea loc sîmbătă 26 noiembrie la ora 19.30 – de a cîştiga un e-reader Kobo WiFi, încărcat, alături de cele 100 de titluri gratuite în limba engleză promise de distribuitori, şi cu nişte titluri Millennium din oferta Texarom, partenerii noştri în domeniul cărţii electronice, care vor fi prezenţi şi ei la stand, pentru a-şi prezenta proiectele. În competiţie vor intra şi cei care, în perioada respectivă (de miercuri 23 noiembrie ora 11.30 şi pînă sîmbătă 26 noiembrie la ora 19.30) vor comanda online cărţi de la Millennium în aceeaşi valoare, 50 lei. Achiziţiile mai mari (valorînd multipli ai celor 50 lei, adică) vă vor oferi mai multe şanse de cîştig. Ca de obicei, pe toată perioada tîrgului, reducerile disponibile la stand vor fi aplicate şi comenzilor primite online, de aici.

Mai multe despre Texarom puteţi afla de aici. V-aşteptăm!

Pe perioada tirgului va vor intimpina cu zimbet si voie buna la standul Millennium Books cei trei fani sf : Nicu, Bebe si Liviu.

posted by voicunike

You might also like

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: