Concurs NEMIRA: APOCALIPSA 2012

Dintotdeauna omul a fost fascinat de sfirsitul lumii si de apocalipsa mai ales ca in cartea cartilor- Biblia, apocalipsa este descrisa cu lux de amanunte si ocupa o parte destul de importanta a cartii. Probabil omul a ramas cu multe reminiscente de la o alta apocalipsa- Potopul- din care numai Noe si cu neamul lui au supravietuit, iar asta se vede in interesul tot mai mare al omenirii odata cu apropierea anului fatidic 2012. De ce zic an fatidic? pentru ca in calendarul mayas numaratoarea se opreste pe 21.12.2012, oare ce i-a determinat sa opreasca calendarul in acea data? desi se stie ca au fost astronomi de exceptie iar predictiile lor facute acum 300o de ani au fost intotdeauna corecte. Hmm! un mister pe care urmatoarea carte ce o supun atentiei voastre va incerca sa-l dezlege, dar asta nu-i totul

2012: momentul de cotitură al istoriei omenirii, atât potrivit surselor antice cât şi ştiinţei moderne. Cât de aproape suntem de cataclismul ce ar putea şterge umanitatea din istorie?..

La 2 septembrie 1859 a fost inregistrata cea mai puternica furtuna magnetica ce a lovit vreodata Pamantul. Dupa toate calculele, istoria urmeaza sa se repete in anul 2012 – insa cu o diferenta uriasa: de data asta, dezastrul va fi de ordin colosal!

Datorita interconectarii infrastructurilor de baza in societatea moderna, impactul unor fenomene cosmice severe poate spulbera intr-o secunda toate sistemele socio-economice ale omerinii. Energia electrica sta la baza intregii tehnologii moderne – imaginati-va efectele urmatoarei explozii solare asupra vietii voastre de zi cu zi!

Imaginati-va anul 2012 fara sistemele de transport si telecomunicatii, privat de tranzactiile bancare, de sistemele financiare si de serviciile guvernamentale. Un colaps fara precendent!

„De cand a inceput Era Spatiala, in anii ’50, activitatea solara a fost extrem de ridicata. Cinci dintre cele mai intense cicluri solare inregistrate vreodata au avut loc in ultimii cincizeci de ani.” Iar in cel mai scurt timp Pamintul va fi afectat de cele mai puternice eruptii solare din ultima suta de ani am sa adaug eu.

Incepind de astazi editura NEMIRA impreuna cu blogul Fansf va propune un concurs inedit care are drept premiu aceasta carte -dealtfel excelenta- va dura fix sapte zile si se va termina marti 10 octombrie ora 13:00 cind se vor anunta cei 5 cistigatori. Da! ati citit bine, vor fi cinci cistigatori din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Care este amenintarea majora pentru Pamint in 2012?

In continuare va prezint trei imagini graitoare despre ce ne asteapta anul viitor

Daca v-am stirnit interesul si curiozitatea nu ezitati sa comandati aceasta carte aici.

And the winners is: a.n.o.m.a.r,Alexnho, georgeta,aura si Paraschiv Laurentiu

posted by voicunike

You might also like

64 Comments

  1. avatar
   sandybook says:

   imi place gluma :D. apropo de apocalipsa (subiectul post-ului) si SF-ul romanesc: nu stiu daca ai cunostinta, dar anul trecut a aparut o carte romaneasca in care subiectul este apocalipsa, dar „plantata” in mediul socio-politic actual autohton. lectura acesteia a fost interesanta pentru mine. daca vrei sa o incerci, e vorba despre romanul „playlist (pentru sfarsitul lumii)”, de mihnea blidariu, aparuta la editura casa de pariuri literare. 🙂 http://www.cdpl.ro/playlist-pentru-sfarsitul-lumii-mihnea-blidariu.html

 1. avatar
  georgeta says:

  Se considera ca Pamantul va fi amenintat major de catre o puternica furtuna magnetica, care va paraliza tot ceea ce reprezinta tehnologie umana.

 2. avatar
  hellena says:

  In carte se dezvolta ideea ca Pamantul va fi lovit de o furtuna magnetica de mare intensitate, care va „arde” tot ceea ce foloseste curentul electric !

 3. avatar
  pompiliu says:

  Apocalipsa din 2012 poate veni si din partea unei puternice furtuni magnetice …
  P.S. Concursul se termina pe LUNI 10.10.2011 la ora 13 sau MARTI 11.10.2011 ora 13 ?

 4. avatar
  Bivolaru George-Cristian says:

  O furtuna magnetica. e amenintarea in fatidicul 2012 Anno Domini
  P.S. In Romnaia nu avem de ce sa ne facem griji, e cu 100 de ani in urma!

 5. avatar
  horade says:

  In anul 2012 se preconizeaza a fi mai multe fenomene naturale „critice” la adresa Terrei, printre care posibila inversare a polilor, cutremure devastatoare, profetiile legate de calendarul mayas si bineinteles „bomboana de pe tort” activitatea solara prin eruptiile gigantice ce vor declansa puternice furtuni magnetice ce pot paraliza toate tehnologiile bazate pe electricitate a rasei umane… Sumbru nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *