Bomba la LEDA

Dupa regina neincoronata a horrorului-Ellen Datlow-, iata ca la LEDA vine adevarata regina  a horrorului ANNE RICE cu o carte bomba

Liric, captivant şi profund, Dragostea şi răul este un thriller metafizic cu îngeri şi asasini care evocă din nou lumi întunecate şi periculoase din vremurile de demult. Anne Rice ne transportă pe alte tărâmuri, de data aceasta în Roma secolului al XV-lea, un oraş al domurilor şi grădinilor suspendate, al turnurilor şi crucilor înălţate spre norii veşnic schimbători, al colinelor şi al pinilor înalţi… Un oraş al lui Michelangelo şi al lui Rafael, al Sfintei Inchiziţii şi al lui Leon al X-lea, al doilea fiu al lui Lorenzo de Medici, deţinătorul tronului papal.

Am avut un vis cu îngeri. I-am văzut şi i-am auzit într-o superbă şi nesfârşită noapte galactică. Am văzut luminile care erau aceşti îngeri, zburând ici şi colo, în străfulgerări de irezistibilă strălucire…”

Aşa începe Dragostea şi răul, al doilea volum din celebra serie Cântecele serafimului a lui Anne Rice. Primul volum face toti bani iar ca lectura este delicios si captivant.

În această epocă, în acest secol, Toby O’Dare, fost asasin plătit al guvernului, este însărcinat de îngerul Malchiah să rezolve o crimă teribilă produsă prin otrăvire şi să dezlege misterul unui loc bântuit de un spirit fără de odihnă – un diabolic dibbuk. O’Dare se reconectează la propriul trecut, cu aspectele lui luminoase şi întunecate, înfricoşătoare şi tandre, condus de făgăduinţa salvării şi de o viziune mai adâncă şi mai bogată asupra dragostei.

„Indiscutabil, Rice ştie să spună o poveste, iar aceasta este palpitantă… Sfârşitul tulburător, dramatic, care lasă loc unui «va urma» confirmă pe deplin faptul că această serie chiar a prins aripi.” (People)

Nu ratati aceasta carte si concursul care se va desfasura pe blog.

posted by voicunike

You might also like

15 Comments

 1. avatar
  voyager says:

  Nicu care e pana la urma rostul blogului? In loc sa fie o gazeta sefe a ajuns o trompeta. Tu il vezi pe HNU comentand cartea de bucate Jurcovan sau pe MDP glosand pe marginea Codului lui Oreste?

  1. avatar
   radu says:

   Imi place cum vin toti neinvitatii sa-i spuna omului ce sa faca in „casa” lui ,pt.ca ei stiu mai bine, o trasatura predominanta a unei majoritati a poporului nostru.

 2. avatar
  michael says:

  Și eu voiam să spun că era mai interesant blogul ăsta pe vremea cînd nu era doar un panou publicitar. Am din ce în ce mai puține motive să intru pe aici.

 3. avatar
  mashinuta says:

  omul trebuie si sa mai traiasca nu doar sa prezinte cartile, in plus sunteti updatati cu aparitiile editurilor.
  voyager, michael, nu cred ca te-ar deranja sa castigi o carte de la concursul lui nicu.
  eu zic ca sunteti doar frustrati si….bip.!
  bravo nicu pentru ceea ce faci si asteptam cu interes noutati.

  1. avatar
   voicunike says:

   Nu te supara pe mine Mashinuta dar Maic este un om extraordinar si nu are rost sa te iei aiurea de el dara sa mai folosesti si invective, it is not nice!, in fond traim intr-o tara libera si toti avem dreptul la pareri.

 4. avatar
  d.orin says:

  concursurile sunt unul din motivele principale pentru care intru p-aici, altul fiind noutati editoriale sau diverse review-uri.
  vorbind insa de concursuri, am castigat unul de cateva zile si inca nu am primit un cupon care sa mearga…

   1. avatar
    voicunike says:

    Cit de curind va intra in posesia cartilor, e ceva straniu ca nu i-au mers codurile si aici ma refer la ultimul care la Vlad a mers ca uns, al treilea cistigator vad ca nu m-a emailat deloc deci inseamna ca a mers, nebanuite sunt caile internetului! 🙂

 5. avatar
  Catalin Maria says:

  Eu urmaresc blogul de ceva timp, foarte multi au aparut dupa ce Nicu ofera multe carti cadou. Un blog inseamna mult mai mult decat a castiga o carte, este si al „nostru”, al fanilor sf, asa ca toata vampireala din ultima vreme nu prea ma incanta. Dar ca sa-l numiti frustat pe Michael, este un pic cam mult, pentru ca nu cred ca stiti cu cine vorbiti. Asa ca terminativa cu bip-urile.
  Astept mai degraba niste „integrale” si recenzii ale unor carti sf vechi, pe care unii dintre noi nu le-am prins traduse in romana sau poate nu am auzit si ar trebui sa fim „educati” putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: