Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Stiri, stiri! - Biblioteca lui Liviu

Pe blogul marelui URS puteti comanda aici TREI CRONICI UNA SI UNA
Si nu ratati asemenea ocazie!

La NEMIRA a aparut o carte incitanta si care stirneste curiozitatea:Un roman remarcabil și tulburător, original și incitant,  o poveste uimitoare pe care-o citești într-adevăr doar cu inima. Şi asta pentru că Dov Silverman are curajul să rostească întrebările pe care abia dacă te încumeţi să le gândeşti:  cine prevalează în  lupta dintre Bine și Rău? Există viață dincolo de moarte?

În final, cititorule, poate vei decide că Satana este învins. Însă continuarea, marcată printr-o ciudată întorsătură mistică, rămâne să o stabilești tu. Doar atunci când vei fi citit ultima pagină vei putea lua o hotărâre în privința viitorului omenirii.

Prezentarea suna bine si stiu dintr-o veche experienta ca Nemira nu dezamageste.

Deseara la ora 21 aruncati un ochi pe programul Diva Universal unde ruleaza  serialul HAVEN

Inspirat de romanul lui Stephen King(care este si producator executiv), The Colorado Kid,serialul patrunde in lumea ciudata a unui orasel din Maine, populat de oameni care au diverse puteri neobisnuite si au fost cu totii exilati aici. Cand agenta FBI Audrey Parker (Emily Rose) urmareste un detinut evadat, care moare in mod misterios la scurta vreme dupa ce ajunge in acest orasel, ea decide sa mai ramana in zona si sa investigheze mai amanuntit acest loc curios. In scurta vreme, descopera ca orasul joaca un rol esential nu numai in istoria personala a celor pe care ii adaposteste.

Si cartea si serialul sunt un deliciu.

Ştefana Czeller (România) a luat un premiu Eurocon 2011-Encouragement Awards- pentru cartea publicata la editura MILLENNIUM BOOKS -CERNEALA SI SINGE

Bravas Stefana! Felicitari!

Din Galileo aflam ca prietenul nostru drag FLORIN PITEA  a devenit doctor summa cum laude cu o carte pe care cred ca la toamna o vom avea si-n romaneste

Sa ne traiesti dom’ doctor! FELICITARI FLORINE!

Domnul Mircea Oprita a deschis o rubrica permanenbta de sf  pe blogul ELEFANTULUI.

A reusit sa-mi strice weekendul domnul Mariu Chivu cu acest articol, m-o enervat tare ca i-au placut doar doua povestiri din cea mai misto antologie facuta vreodata pe plaiurile mioritice.

Da’ nu-i mai zic nimic ,fiecare cu treburile si gusturile lui. 🙂

S-au dat premiile LOCUS.

Marian Coman se intoarce cu o noua povestire.In curind pe bloguri!

Pe Bookblog s-a hotarit ecranizarea cartii

Detalii gasiti aici.

In curind la Nemira cea mai tare antologie de HORROR

Aveti grija pe unde umblati cind se lasa intunericul! THE DARK IS NEAR!

Si ca sa inchei intr-o nota optimista maine este ziua noastra a blogului FANSF , implinim doi ani de activitate. Voi reveni cu o postare.

V-a raportat de la domiciliu fanul sf no.1  voicunike

16 comentarii la „Stiri, stiri!

  1. Iti cam vinzi ieftin sufletul, nicule, pentru o carte cadou ….

    te citez:

    „Un roman remarcabil și tulburător, original și incitant, o poveste uimitoare pe care-o citești într-adevăr doar cu inima”…. si toate elogiile astea pentru o carte cu dracu …. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *