Atentie! Au inceput surprizele!

Nu am vrut defel sa va spoileresc distractia si iata ca din bucataria Nemirei incinsa la rosu au inceput sa iasa la iveala bunataturile care ni-se pregatesc pentru tirg.Asa ca nu stati pe ginduri si pregatiti teschereaua, se anunta vremuri al dracului de interesante.

Culegere de povestiri toate una si una , cu multe premii scrise de un autor charismatic.

Aventurile dragonilor continua cu un nou volum super.Felicitari Naomi pentru imaginatia debordanta!

Inca o serie incheiata, un volum asteptat cu nerabdare.

Ii mai acord o sansa lui Donaldson cu acest volum, primul nu m-a dat pe spate dar cred ca m-a pierdut cu eroul principal care dupa parerea mea este un ticalos desi autorul vrea sa demonstreze ca este de partea binelui.

Aurel Carasel scrie bine , chiar foarte bine iar acest roman pe care l-am si prezentat, fac pariu cu voi ca va va cistiga inimile.

Miine urmeza sa pun o postare cu un fragment dintr-o poveste a unui AUTOR MARE si sa va anunt o veste colosala-cine ghiceste despre ce este vorba cistiga o carte.

posted by voicunike

You might also like

11 Comments

 1. avatar
  Ion says:

  Vreau sa aud ceva si de cele 2 „Odisee” . As vi vrut sa stiu problema care a determinat neaparitia acestora la timp .

 2. avatar
  Catalin Maria says:

  Ultimele doua din seria „Odiseea spatiala” vor fi publicate in toamna, cel mai devreme. Nimeni nu spune ce s-a intamplat, pacat. Eu le am platite de 3 luni, de cand le-a fost stabilit pretul.
  Cei de la Millennium Books nu anunta nimic despre cele doua carti ce finalizeaza seria „Dune”, singurele care se apropie de stilul lui Herbert senior, multe capitole fiind scrise chiar de Frank si descoperite de autori. Au lasat-o mai moale cu acesta serie chiar la cele mai interesante carti? Hai sa punem „Ursul” in miscare!

 3. avatar
  Aspoiu says:

  Treaba cu capitolele scrise de Frank si „descoperite” de fiul este o minciuna gogonata. Iar cartile care „finalizeaza” Dune apar dupa cum se misca vinzarile… Au tot „finalizat” pina au obosit pina si autorii…

 4. avatar
  Catalin Maria says:

  @Aspoiu: stiu ca toate cartile sunt departe de ceea ce inseamna „Dune”. Am vrut sa spun ca cele doua carti: Hunters si Sandworms continua Canonicatul. Ce este adevarat din povestile despre „mostenirea” lasata de autor, nu m-am documentat foarte mult, greseala mea.

 5. avatar
  Adina says:

  @Catalin Maria – Eu le-am citit in engleza pe amandoua (Hunters si Sandworms); dupa parerea mea nu au nicio legatura cu seria originala, introduc in poveste o multime de chestii de care Frank Herbert se tinuse departe (masini inteligente, de ex.) si deschid doar calea spre zeci si sute de alte prequels si sequels si midquels.

  Si sunt scrise infam 🙂

  Dar si eu am fost curioasa sa le citesc, chiar daca m-au dezamagit pana la urma; iti inteleg deci nerabdarea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: