Furiosii versus Reginele Dragon

In trendul actual in care apar serii interminabile sau numai trilogii iata ca Reginele Dragon , cartea a doua, nu se abate de la regula si iti provoaca o lectura placuta care amesteca un pic de istorie ,un pic de fantastic, un pic de sf si un pic de fantezie dind nastere unei lecturi ce te pune pe ginduri. Amestecind tehnologia de ultima ora cu misterele lumii antice dar si cu legendele ,cartea se citeste usor si te face sa patrunzi intr-o lume cu adevarat mirifica.

De la piramidele din Egipt la legendarele Coridoare din Amenti, de la miturile viitorului la stiintele antice, de la sacru la profan-cursa pentru dezlegarea misterelor liniei de singe a Graalului lanseaza o provocare insesi naturii zeilor… dar si voua provocarea de-a descoperi placerea lecturii.

Cu o prezentare de exceptie facuta de Kyodnb pe site-ul CititorSF cartea Furiosii incinta prin antrenul lecturii, am primit cartea saptamina asta, iar ieri am sarit pur si simplu pe ea devorind-o si va pot spune cu mina pe inima ca nu va dezamagi nici cel mai inversunat critic ,cartea te captiveaza si te face sa dai pagina dupa pagina uitind si de foame si de sete.

O carte mai mult decit recomandata si care te izbeste in fata ca un viscol cu realitatile vietii de zi cu zi si cu temerile noastre cele mai adinci.

FURIOŞII de David Moody
Traducerea: Cristina Ghidoveanu
Ediţie softcover; Format: 13 x 20 cm, 288 pagini; Preţ de listă: 39,90 lei.

Si pentru ca Harry Potter era singur iata ca L.J.Smith vine cu o carte despre o vrajitoare cu inima buna la fel ca a lui Harry.

CORINTeens, imprint al editurii CORINT JUNIOR, publica prima sa serie fantasy – CERCUL SECRET. Seria este scrisa de L.J. Smith, autoarea seriei bestseller national si international Jurnalele Vampirilor, serie aparuta la editura LEDA.Jurnalele Vampirilor de L.J.Smith a fost adaptata pentru televiziune, serialul avand premiera in toamna lui 2009.
Din aceasta toamna, Cercul secret va deveni si serial, bucurandu-se de contributia aceluiasi scenarist care lucreaza si la serialul Jurnalelor Vampirilor.

PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASA…

Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta. Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!

O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor.”
– L.J. SMITH

Traducere din limba engleza de ADRIAN DELIU
ISBN: 978-973-128-355-5
Format: 13×20 cm, Numar pagini: 288
Colectia: Fantasy, Coperta cartonata 

Pret: 39,90 lei

Aceasta carte este asa cum si-o doreste fiecare cum vrea sa fie.Si totusi pentru cine nu a imbatrinit are ocazia de a citi ceva bun!

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *