Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Semne bune 2011 are! - Biblioteca lui Liviu

Dupa bucuria avuta la aflarea vestii ca apare volumul 11 din seria Vampirii Sudului in State pe 3 mai 2011 si ca nici noi nu vom avea mult de asteptat dupa aparitia cartii{MultumimLeda din suflet pentru profesionalism si pentru bucuriile aduse noua fanilor! } ca sa o citim in romana, iata ca LEDA vine cu o alta veste mai mult decit imbucuratoare

Din 2011, seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris va apărea în ediţie cartonată cu supracopertă

Da, aţi citit bine, e o veste care sper să-i bucure pe fanii împătimiţi ai seriei Vampirii Sudului. Datorită succesului de piaţă al carţilor şi al câtorva sugestii primite pe blog, ne-am decis sa reluăm publicarea seriei în ediţie cartonată cu supracopertă.

Prin ianuarie-februarie va apărea primul volum, “Morţi până la apus”. Mai mult, întrucât aveam două variante de copertă pentru acest prim volum, supracoperta va fi faţă-verso, putând fi utilizată după placul vostru într-o variantă sau alta. Formatul va fi cel de 13×20 cm, mai potrivit pentru cartea cartonată.

Volumul va avea 384 de pagini şi va costa 44,90 lei, preţ de listă.

Precomenzile vor beneficia, aşa cum v-am obişnuit, de 25% reducere, prin urmare veţi putea cumpăra cartea cu 33,68 lei.

În imagine vă prezentăm un dummy (o machetă), cu supracoperta pusă atât pe faţă, cât şi pe verso.

Nici nu va puteti inchipui ce ati pierdut daca nu ati citit aceasta serie de care m-am indragostit iremediabil si va invidiez ca aveti o ocazie uriasa de a face o achizitie excelenta.

SI ACUM O STIRE DE INTERES MAJOR

Fiti cu ochii pe acest blog pentru ca se anunta concurs mare mare de tot unde ca sa cistigati nu trebuie decit sa va ascutiti penita(nu va speriati nu la noi pe blog ci in alta parte! fiti fara grija va anunt mintenas!) si sa scrieti despre carti sau autori.

Ei ce ziceti, suna bine nu-i asa?!

posted by voicunike

2 comentarii la „Semne bune 2011 are!

  1. „Fiti cu ochii pe acest blog pentru ca se anunta concurs mare mare de tot unde ca sa cistigati nu trebuie decit sa va ascutiti penita(nu va speriati nu la noi pe blog ci in alta parte! fiti fara grija va anunt mintenas!) si sa scrieti despre carti sau autori.”

    Mda… Chiar sunt curios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *