Traiasca SEFEUL romanesc!

Veste mare dom’le veste mare! Astazi am aflat ca volumul scriitorului roman GEORGE LAZAR a fost acceptat pentru publicare pe AMAZON atit in varianta tiparita cit si in varianta electronica.Ca prieten si fan al scriitorului si ca apropiat al editurii MILLENNIUM PRESS pot spune ca este una din cele mai mari realizari ale sefeului romanesc.

In urma voturilor noastre si ale voastre de pe CITITORSF  romanul INGERUL PAZITOR a fost desemnat „CEL MAI BUN VOLUM ROMANESC”.

ESTE PRIMA CARTE DIN ROMANIA CARE AJUNGE PE  AMAZON.

Iata un motiv de mindrie pentru editorul HORIA NICOLA URSU dar si pentru noi  ca romani si cititori.Avem valoare si avem cu ce!

posted by voicunike

You might also like

10 Comments

 1. avatar
  A. Buzdugan says:

  Poate este prima carte romaneasca de SF care ajunge pe amazon.
  Editura AMARCORD din Timisoara baga la sfarsitul anilor ’90 vreo 20 de titluri in aceasta librarie mamut. Sunt si carti scoase la HUMANITAS, COMPANIA, NOI Media Print etc. , in general, edituri care SI-AU PROMOVAT (la modul real) produsele. Pentru uzul emigrantilor, Nemira a bagat variantele romanesti ale cartilor lui Orson Scott Card s.a.m.d.

  Nu mai vorbesc de cartile romanilor (publicate outside) pe amazon sunt cu sutele. Se gaseste Mihai Eminescu, Ion Hobana, Mircea Eliade, Emil Cioran, Andrei Codrescu etc.

  De mult timp avem valoare! Si avem si cu ce!

  Inclin sa cred ca adevaratul succes al cartii va veni in momentul traducerii in limba engleza!…

 2. avatar
  A. Buzdugan says:

  S-ar putea ca „Phreeria: Epopee exotica” a lui Mihail Gramescu (PORTO FRANCO, Galati, 1991) sa fie prima carte romaneasca de SF aparuta pe amazon.com.

  Traducerea „Les Dents de Chronos” de vanzare pe amazon.fr, acela a fost/ramane un EVENIMENT !

  @George Lazar – Felicitari! Dvs. si mai ales editorului Dvs.! Este o realizare (chiar daca nu beneficiaza de apanajul singularitatii!) , departe de mine gandul de a o minimaliza! Stiu cat este de greu sa-ti ajunga scrierile la vedere!
  Un plus pentru Millenium Press!

 3. avatar
  voicunike says:

  @Adi-Indiferent ce ar spune lumea este o realizare si ma bucur foarte tare ca am iesit in lumea buna a sefeului.Ma bucur si pentru George si pentru Horia dar si pentru noi romanii cititorii!

 4. avatar
  bujold says:

  Felicitari.
  Un singur coment – Ura, traiasca si infloreasca, da’ n-ar fi mai bine sa vedem cate carti in limba romana se si vand pe Amazon? Pentru ca simplul fapt de a avea posibilitatea sa achizitionezi ceva de undeva, chiar Amazon de este, nu inseamna ca il si achizitionezi.
  Si inca ceva – anuntarea ca existam undeva, chiar si pe Amazon, denota postura noastra umila – ia uite domne ce am reusit – am ajuns pe Amazon! Cine este Amazon?

 5. avatar
  Hoffa says:

  1/Amazon este un fluviu din AmdSud care poseda cel mai mare debit de apa dintre toate debitele de apa debitate de fluvii.
  2/Amazon este o maaaare, dar foaaaarte maaaaaaaare librarie. In care existi sau nu. Nu cred ca a te bucura de ceva denota umilinta. Asta e una… Pe de alta parte, asa cum observa si altcineva (AB), nu cred ca vorbim de prima carte romaneasca pe Amazon, mai sint destui autori care au ajuns in aceasta uriasa librarie. In care existi sau nu. Asta e a doua… Pe de alta parte, este un lucru bun ca s-a intimplat asta, dar nu inseamna ca am si ajuns pe Luna. Abia inaltam un zmeu. Iar Amazon nu reprezinta in mod necesar lumea buna a sefeului. Este doar o foarte maaaaare, dar imens de maaaaaaaare librarie in care existi sau nu. Nimic altceva. Dar parca am mai spus asta :))

 6. avatar
  uglybadbear says:

  @bujold: eu ma bucur sincer fiindca volumele pe care le public vor ajunge la niste cititori (multi, putini, citi or fi) la care nu aveau cum sa ajunga prea usor. costi gurgu, calin giurgiu, catalin sandu, amicul aspoiu si altii vor putea sa citeasca volumele publicate de millennium press fara ca eu (sau ai lor) sa cheltuim cit pentru juma’ de tiraj ca sa le expediem. si vor putea sa le aiba inclusiv in format electronic. de altfel, prima achizitie a fost facuta in formatul pentru kindle, de catre un cititor din tara.
  nu am prea multe merite in ajungerea pe amazon.com, dar ma bucur enorm si, drept sa-ti spun, chiar mi se filfiie de tzifna ta rrrromaneasca, stii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *